Thursday, May 20, 2010

Mommy wants this and so do i ;)

Last night, while i was ironing my clothes, Mama cakap ni:

"Kakpi, jom kite beli ni.Kalau awak tengok, sure awak nak jugak"

Seperti biasa, i akan tergedik2 mengacau Si Budak Kecik yang sangat lah mengadaaaaaa, Md Elyas Farhan aka My Lil Brother yang tengah main football game non stop itu,shhuuhh shuuuh beliau dan lantas membuka LadiesBagOnline.


It's a Purse Hanger peOple!!




Boleh la sangkut kat tepi meja kan??No more beg yang berat atas peha while we're eating!! ;)



i lioke this,





and this one, too!




but yang iniiiii, i superliokeeeeeeeee ok!

Blog yang i bagi tu jual for RM25/purse hanger(postage tak termasuk).
If you guys jumpe yang lagiiiiiiiiii murah don't forget to share it with me ok?

Jom beli jommmm!!!

*Thank you flickr for the images =P

13 comments:

purplelurve said...

sgt cantek la opy..........but be careful..skrang ni beg gantung kat meja ke beg atas riba ke suma senang kene kebas........bawah meja pun senang........tapi i suka the design!!! sgt class!!

aKMaL said...

die tulis ade 1 comment..ku buka, "No comments yet" ??

neway, cam best aje benda nih..ade name official ke?senang sket nak carik.

SoFiA.opY said...

@nanad: tapi best kan?u tanak satuuu?=P

@akmal: It's purse hanger.boleh n silalah beli utk wife anda ;)

mafuza said...

aah.classssssssss~

u nk order, u order lah 2.hahaha
:D

i pasti nak! buek!

anne azree said...

i loikeee jugak!!! hehe ;))

ctmun d stalker setia opy said...

gorgeous sungguh pattern2nye! chummeelllzz..sesuai sgt bile attend dinner @ function kat hotel2..

SoFiA.opY said...

@gurl hahaha tunggu haji clear ok?muah

@azree kannnnnnnnn??ahaks

@ctmun weyh, nama penuh tak boleh blah!but i love u babe!!yes yes, kat toilet oso can, ok!

ctmun said...

yup! toilet sgt penting..slalu ketandusan tempat utk meletak! opy opy jual jual..

NiK SeNsEI said...

opie..best r mende nie.. sangat menarik... nik asma'

Uwa said...

eh, rasenye avon pun ade
jap i kahtam balik lelama punya catelog agagaga

ctmun said...

ahahaha..tgk rege nye uwa..kalu dapat bli kat avon lagi senang..

najah said...

opy.. aku penah tengok bende ni years ago.. mase tu kat msia x de lagi.. then last year.. aku terjumpe bende ni kat feringhi..(time honeymoon okei) ehehe.. cantik la jugak.. xbubuh henbeg pun ko bole bubuh plastik beli barang.. ehehe

SoFiA.opY said...

Najah: tulah kat oversea memang dah berkurun dan berabad kot ade.kita mmg ketinggalan weyh.sobsob :(