Friday, May 21, 2010

I'm a Billionaire!

Tiap2 petang, kan kan, Elyas a.k.a Pak Supir i confirm akan 'menghibur'kan i dengan lagu ni:


I wanna be a billionaire so fricking bad

buy all of the things I never had

uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I'm a billionaire


I pulak, senang gilerrrrrrrrr terpengaruh.First confirm ah mengutuk lagu tu.

Now, terjebak sudah!hahahahahaha

Seriously, takde la nak jadi billionaire ok~Jadi thousandaire pon i akan cukup happy.
SERIOUSLY.;)


Sebab someone told me this:

Berdoalah kepadaNya supaya kita menjadi SENANG,or dipermudahkan.
Jangan berdoa untuk jadi kaya.


Coz bila kaya, belom tentu kita akan SENANG.


Dapat tangkap tak ape yang cuba saya sampaikan di sini?Ke Khutbah Jumaat yang cuba saya sampaikan ni tak SAMPAI kat korang?hahahaha


Papepon, Selamat Berhari Jumaat!
Semoga kita semua bergembira di hujung minggu nanti dan jangan pernah lupa untuk mengucapkan syukur kepadaNya bila gaji dah clear hujung minggu ini.;)



10 comments:

purplelurve said...

haha..........lagu tu sempoi..tlg nyanyi sket..lirik je tak besh... u rekodkan suara u then upload eh...hahaha

SoFiA.opY said...

nadd!!y la u r soooooooo sweet?

nanti la i record suara i then upload kat youtube.my voice bukan takat merdu, nyaring tak terkata!

auww!hahah

mafuza said...

hahahahhaha
weh itu ringing tone i lar. :))

u ni..mentang2 da gaji..gggrrrr

buat i tension pg2..hahahhaha

SoFiA.opY said...

@gurl: ahahahhahahah!i tahu u mmg pakai ini ringtone!!i know u very well!hahahahah..

i esok monay baru clear. lek luuuuuuuuuuu sila jangan pow saya =)))

ELLY said...

hehe...aku dapat apa yg ko cuba sampaikan....thanks for the khutbah jumaat yg amat berilmu.... :D

aKMaL said...

OPY!! jgn lupe doakan untuk kesenangan rakan2 gak ye.. :D mane tau bertambah berkat lagi..hehe..

SoFiA.opY said...

korang, sharing is caring ok~

mari doa bersama2 ;)

ElyaElmo said...

setju sgttt.....
ramai org kaya...kaya dengn duitt...tapi tidak kaya dgn hati budiii....hu3

najah said...

opy!!! sangat suke ko nye khutbah.. thanks

SoFiA.opY said...

Najahku!

ur welcome ;)