Thursday, October 07, 2010

16th Celebration =p


So last Tuesday was my 26th birthday but ehem it really feels like 16 again!seriously!

Those birthday wishes from FB wall/PM, SMS, Twitter, phone calls really made my day!
I feel like jumping2 here and there tapi tak perlulah kang earthquake plak Malaysia ni!hahahh

Again,Thanks guys for every single alphabet that u click click and sent to me, thanks a zillion!Ur wishes has touched every milimiter of my *LIVER!hahahahahahah 

*LIVER- I learned that from Uncle Ketut from Eat.Pray.Love =P

ok now dah tak tahu nak tulis ape,but motif utama update blog ni to upload my birthday moments pictures with Mr 1010(yes his birthday is on 10th of October which is kononnye 5 days younger than me) and my sweetest darling, Aishah Yusoff!

Happy Sekodeng-ing!;) 

but sorry for the not so cantik pics, guna phone ajeeeeeeee..


 {On 05.10.10 itself, what a surprise!Mr1010 datang jumpa i walaupon he's demam n sakit perut segala.Oh i feel LOVED LOVED LOVED.wink wink}


Super 16 girl harusla kelihatan comot di samping her Mr 1010, kan?

My Prawn Macaroni and Cheese, sedap  but its so chewy i felt like eating chewing gums =p

Feeling2 ala photographer hebat cam DZ =p

Oh Hafeez bought me something and something , and it's really supersomething i malas nak share here.KEHKEH



 {On 06.10.10, after watching that EAT.PRAY.LOVE movie,sebab kitorang was like so terliurrrrrr tengok Julia Roberts makan spaghetti and pizza, maka Aishah dengan ghairahnya belanja saya!HAHAHA.Thanks aishah!I love you gila gila ok!heheh}


Had a blast chitchatting and eating at Califonia Pizza Kitchen, KLCC with my BEST mate, Aishah

Opy and The Works Pizza

Super sweeeeeeeeeet Red Velvet Cake

Pressie from Aussie, Tq babe!


I actually cried reading this, sungguh terharu..

...i almost get diabetes HAHAH



KESIMPULANNYA HAPPY HAPPY HAPPY I AM!;)

Makan2 with your loved ones mmg akan buat u happy gila.Plus plus, it makes you fat, too!


So don't forget to EAT.EXERCISE.PRAY.LOVE  wahai opY!


BYE people!
=p

Saturday, September 18, 2010

Nota Lebaran 2010


Haha, sekian saja nota saya, from a passive blogger.=P

Raya ada lagi 3 minggu, so let's enjoy!!!!yeayyy!

Thursday, August 12, 2010

Midnight Coward =P



Tak semua kau rencana kan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
Oh ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil untuk kau bertanya cintaku mencintaimu juga

Tidak adil tidak adil baginya....
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
Oh ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil untuk kau bertanya cintaku mencintaimu juga
Bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku



Oh hari ini saya tak pergi sembahyang terawikh.Sebabnye, agak penat and pagi tadi ngantuk gilerrr..nampak traffic light je i happy sebab boleh tido 5-10 saat!hihi

Tengok, now tak jadi tido but end up,surfing the net!


Hampeh opyness!!huhu


Sebenarnye nak share, this few weeks, i memang dengar lagu ini sahaja di dalam kereta.


OK masa first dengar i told Elyas,"weyh asal la lagu Yuna kat Album decorate ni semua ngantuk2???"


But lama2 dengar jadi seddaaaaaaaaap.Hahah.


and the reason i love this song so much is , My Mr1010 selalu gila nyanyi ade satu part of this song bila dia poyo2 tak puas hati ke ape kan.


Dia akan nyanyi:

"Ini tidak adik, tidak adil bagikuuuuuuuuuuu..uuuuuuu..uuuu"

sambil jari telunjuk goyang2 ke kiri dan ke kanan.HAHAH.So everytime dengar lagu ni sorang2 and imagining him doing that, of course la i tergelak besauuu!Yes!sorang2!HAHAH



So, enjoy the song guys!

I dah start nguap2 ni!Night Night!

Perfecto!

B2Bs out there mesti jatuh cinta with this cool wedding corsage!Kan?

woot wooot!


Oh cuteness!Reminds me of twitter ;)


As wedding favours?Definitely a yesss!!


-Courtesy of Ribbonesia


Baby-ish

Yang ni, nampak biasaaaaaaa aje.


But this....Oh Polka Dots! I suka youuuuu!!

for more info: femmething


Salam Ramadhan Ya Marhaban korang!
Yeah I know it's kinda late,so.... 


Goodbye !=P