Thursday, May 06, 2010

Lambat Macam Siput



Hah.!

Sebut siput tuh sebab it's lunch hour and tibe2 rase cam nak makan Siput Sedut kat Mak Bedah's dekat ngan Petronas Jalan Kolam Ayer itu.

Lambat betul idea nak datang untuk meng-update blog.tulah.Lambat macam siput I dunno why.

Maybe blog hopping makes me slowwwwwwwwww.Sebab dok kepoh2 baca blog orang, blog sendiri terabai.

Kesian blog ini.Dapat Tuan yang Malas seperti saya.tsk tsk.

Semalam, if you follow my TweetTweet, mesti kamu tahu saya nak ke Wangsa Walk for the first time.Nama je duduk Ampang tapi tak pernah pergi Wangsa Walk.tahapehape ko ni opy.hahah.

Wangsa walk menjadi pilihan sebab, Hafeez and i wanted to watch Iron Man 2.Tapi TGV dan GSC online adalah fully booked.As TGV Wangsa Walk pon baru bukak, so giler berharap la dapat tiket or seat yang best best.

Dan hasilnya?

Memang Best, Seronok dan Superb!

Ticket for Couple Seat is RM8/person. Same je dengan seat biasa.So when that laydeee asked me either i want a couple seat or a normal seat, i was like:

"Hellooooooo, mestila nak couple seat!"
Boleh berasmaradana kot!!kehkehkeh

and then, seperti biasa perot lapar.Mak yang jakon ni tibe2 nampak POPEYE'S Lousiana Kitchen ya'all!
Ade yang kata sedap, ada yang kata tak sedap, pape, i nak try jugak sebab kat KL ni mane ade POPEYE's, kan??yang ade kat TTDI or PJ area.Sooooooooo jauh, Soooooooo malas, Sooooooo tak tahu nak memandu ke sana.hihihihi (im a hodophobic, remember?)

So the Verdict: Popeye's tu bese2 je.Tak rugi pon if korang tak pergi.BUT BUT BUT!The songsss that they played, sume gempak2 okay!I suka!!!!!!Dari takde mood nak makan, terus goyang2 kaki, head banging sambil makan!

From lady Antebellum's Need You Now to Taio Cruz's Im only gonna break break your bb-break-bbreak your heart to Lady Gaga's Alejandro.What's NOT to like kan?ngeeeeeeee =D

Hafeez siap cakap, "This is sooooooooooooo OPYfm!" HAHAH

So after makan, we have about an hour to spend before the Iron Man 2 show at 9p.m. At first we wanted to karaoke-ing, but macam takde mood sangat.Suara pon dah serak serak basah.over minum F&N Grape =P

Finally i said:" Jom kita pergi tengok orang main bowling.Boleh gelak2 kan orang main.Mesti syiok.."

P/S: okay i memang keji suka gelakkan orang dan juga diri sendiri.hihi

Dan kami pon bermain dan hafeez sangat hebat ok asyik strike strike strike.3 times in a row!I tersenyum vangga GILAAAAAAAAAA sebab couple yang main kat sebelah kitorg siap pakai bedak and their own ball bagai tapi takde strike.Couple2 yang lain pon usha usha je.

Kagom la tu tengok Power Couple ni main,kan kan kan????hahah


His Maxi Sexy Meal =P



Us!!!



Tengok, score pon harus la synchronize ya'all.No belakang haruslah seiring sejalan bersama2 =P


Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!(walaupon pernah main lagi hebat dari ini =p)



Kesimpulannya, it was a an awesome Wednesday!!!!!!Thanks awak!Bila dengan awak, sayalah manusia paling happy ;)

Til then korang~.Good bye!

p/s: Tak payah la korang tengok Iron Man 2 tuuuuu.Takdelah best sangat.Biase2 je,tak tengok pon takpe.Next year, Astro mesti main kat HBO, kan kan kan?Lagipon, body Scarlett Johansson dalam tu cam tak hot langsung.kitorang asyik dok complain je body si SJ kurus,leper la gak, yada yada.and Hafeez haruslah memuji body i walaupon body i dah macam TONG ni weyh!ahahahahahaha

4 comments:

purplelurve said...

opy, waduh waduh!! u pny entry ni sgtla kelakar..all the words tu kot kelakar. eh u main bowling??? nak main! lama tak main bwoling gak........jom?

Zaffi Zuhri said...

Op- best giler ar dah ade Wangsa Walk!! Jalan kaki jela dari rumah I kan. *Panas* *Panas* (Diva- Mak dah biase weather sejuk. HAHAH) Wehh, I balik nnti tak tahu lg hubby kena campak kat mane yaw!! I pon tak dapat kerja lagik nehhhhh, pergi interview bagai but still no luck eyh..

Pasal movie- tak baik pengaruh org.. biarla dorang pergi tgk sendiri!!!! Hahah.

Hupdate la selalu, I bace tp kadang2 xsempat la nk tepek komen lagila bile guna handphone xcanggih susah k nak bukak window comment nehhh.

ELLY said...

hahahaha.....lawak2....weh wangsa walk tu kat ner....aku bkn sajer x pnh gi malah x tahu menahu ttg wangsa walk tu....hahaha...mmg katak bwh tempurung btul la....haa wehh ko layan citer IP MAN...sgt best weh....teruja aku tgk....aku aritu nak tgk ironman gak....tp aku pilih tgk IP MAN dulu...ni ko dah ckp ironman x best, so aku x nak tgk....ajaq gler2 nak tgk.....hahaha....

SoFiA.opY said...

Hahah panjang giler korang komen. Nanti i nak buat lah Award Pengomen Terpanjang.hahah

Nad:u kat kl ke?JOMMMMMMMMMMMMM!!!!WANGSA bOWL TU BEST GILA OK!kasut pon baruuu so takde la bau ka-kinggggg..hahah

Zaffi: diva takyah keje and ade drebar okkkkkkkkkkkkkkkkk =P watpe u nak jalan kaki?ape ko gilaaa?hahaha

Elly:haha yeah. nanti mahu kunonton IPmAN.nak gi MBO jela.hujung2 bulan kan sengkek =P eh u shud go to WW!~at least berubah angin sebelum kawen.hahah