Friday, May 07, 2010

Di Saat Genting

This month mungkin merupakan bulan yang superbusy buat saya.
Superbusy or superkopak i would say.

Bulan June nanti, tak payah cakap ahhhh.Masing masing teruja ingin mendirikan rumahtangga.I benci ok nak fikir hadiah ape nak bagi kat korang nanti.No worries, pingggan2 mangkuk, cawan mawan is definitely not in the list =P

Kahwin????Me?Lekkkkk luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.HAHAH

Time single ni la i nak berfoya2 ok!and yeayyyyyyy!!Esok,saya bakal ber-saat GENTING HIGHLANDS bersama bakal Puan Elly dan rakan2 UNITEN beliau.


(in case u guys dah lupa how Genting Highlands look like.hahah)

Dah lama okayy tak pergi.Last was during my Final year in UKM.
Dat was like 5 or 6 years ago!Fuh giler lamaaa baii!

Tapi tapi tapi,rasanya lah.
If and only if ingatan ku masih boleh diguna pakai. =P

So, let's chill and have a GGGGGGREAT weekend peOple!


Coz weekends are supposed to be FUN bebeh!!!!!

Winky Winky Wink!;)


p/s: Harap dapat main Flying Coaster so i can feel ala2 flying without wings gitewww!=P

3 comments:

ElyaElmo said...

itu laa..rasanyaa kene beliii kongsi2 kot hadiah kawan2 nak kawen ni..ha3

ELLY said...

hahahhaha.....thanks weh kerana join....ko yg wat aku semangat nak gi genting....hahaha

SoFiA.opY said...

ElyaElmo: oh well, sharing is caring :p

Elly: hahahaha.ur most welcome ;)