Wednesday, April 14, 2010

OMG OMG!This is sooooooooooooo Us!!




ohhhhh ohhhh!gambar last tuuuu memang sesuai GILAAAAAAAAAA untuk kami, ok!!!

but nanti nak letak la gambar tiket freeeeeeeeeeee ke mana2 itu biar korang menangis air mata darah!

IHIKS.hahah!


Thanks to OnceWed for the pictures and my dearest babybath for sharing!


Awak, jom kahwin sekarang?


MIAHAHAHAHAHAHAHA >:)

11 comments:

mafuza said...

jom kawen! eh, sweet gilakkk!
mau kawennnnnnnnnn!!!

SoFiA.opY said...

hahaha jomlaaa!kite confirm ah dapat baby sesame!HUGSSSSSSSS.hahah

purplelurve said...

amboi theme airpane ke??? sempoi....

najah said...

opy! cepat kawen..ehehe.. xsabar mau pegi kenduri ko! ehehe

Sarah Abd Rahim said...

Sweet betul theme ni! I loike! =)

SoFiA.opY said...

Najah: see u in JB ;)

Sarah: Salam Kenal.i suka GILAAAAA ur blog!thanks for dropping by ;)

Sarah Abd Rahim said...

Awwwww.. Thanks Opy! *blush*

Kamu orang JB juga kah?

SoFiA.opY said...

Sarah!i dilahirkan di JB, tinggal dan bersekolah di JB sekitar tahun 1984-1996.

THEN 1997 trus duduk Ampang sampai sekarang.

jom tweet tweet jom ;)

Sarah Abd Rahim said...

Ohhhhh see see.. Cos terbaca comment you kat atas tu: "See you in JB" hehe..

Jom, jom! Link to my tweet tweet ada kat my blog.. ;)

tunbegia said...

sungguh sonok kawen kanns, ammvoiii

salamm,

SoFiA.opY said...

tunBegia: i lama lagi, but tgh verangannnnsssssssss hahahah

salam!!