Monday, March 22, 2010

Minah Laut


Fuh fuh fuhhhh~

Berhabuk and ber-spider la ini blog.

Tapi takpe, dengan adanya banyak spider di sini, mungkin suatu hari nanti saya boleh jadi SpiderGirl!!

thihihihi =P

Nak cakap sikit je.Last week saya adalah giler meroyan terhadap Bali Bali Bali!Im not a fan of Bali actually, but after melihat2 gambar Intan Diana, my stewardess friend, i was so meroyan!nak pergi nak pergi sangat2!tak phedulik dah jika aii dikelilingi vavi guling pon!=P

And then, hari ni usha gambar orang gi honeymoon kat Krabi and Phuket, lagi la meroyan! Krabi and Phuket adalah destinasi hOneymoon yang amat lomantik di hati saya ok. lagi la gwa ni minah lauttttt!i love laut more than i love cheese ok~mmg i pakai bikini je ah nanti..muahhaha

Semoga impian saya tercapai tahun depan dan cepat la datang 2011!Saya tahu nanti bakal hubby mesti bagi tiket kapal terbang free punyeeeeee.HAHAHH.



10 days to go, cam lamaaaaaaaaaaaa lagi jer!
*STRESSSSSSSSSSS*

6 comments:

mafuza said...

opy owh opy,,kau mmg gila tahap meroyan..sila bwk bersabar kerana i dah penat nk gelak dgn u tahap cipan.

SoFiA.opY said...

hahaha u nak dengar i nyanyi satu lagu ni tak??miahaha

gurl, lagi 10 hari, silalah rindu i tahap cipan =P

ajjah said...

owh cantiknya gamba..
mengalir air mata darahku.. :(
opy dear, lucky i didn't go crazy n buy the tix to follow u, i got oral exam on that day.. phew..!

SoFiA.opY said...

Ajjah: cantik kan?tunggu gambar2 lagi cantik in 2 weeks tyme ok?tulah, setiap yg terjadi pasti ade hikmahnye,ecececeh =p

Diyanazman said...

bali best giler... nanti jgn lupa tangkap gambar Baju Adat Bali... tu baju pengantin orang Bali tu.. hehehe

SoFiA.opY said...

Kak D: haha ok ok.i will go to Bali-suatu hariii!;)