Thursday, February 11, 2010

This Juliet Is Bleeding..

Hatiku Darah!
Menanah!
Bisul!
Tembel!
or whatever u call it.

Dalam dunia ni, saya benci 1 je benda.
Please, jangan kacau,usik, sentuh saya kalau saya se-milimiter pun tak kacau anda.

Kenapa ada dalam dunia ni manusia yang suka buat orang lain rase downnn giler?
Kutuk orang sana sini?
Mencaci?Maki?
and etc?

at least if ko tak suka ke orang tu, can u just please keep your mouth shut?
tak yah la bagi komen yang membinasakan ke pape ke kan.

Kesian giler baca komen kat satu blog ni, Orang terkutuk tu cakap anak dia hitam macam toyol.eh you're sooo damn mean weyh!

Then ko letak nama ko as Anonymous.

Nampak sangat ko kecut.and who's the real toyol now?You tell me.

Sebab itu, saya malas giler nak ber-blogging lately.

And last month, i've found out that somebody's stalking me.Menakutkan!

To You, Miss or Mr Stalker,sudah sudahla tu.Dunia Dah Nak Kiamat.Bila Anda Nak Bertaubat?

5 comments:

hapPY zuRa~~ said...

euhh.. jahat gile org tu.. die lupe agaknye, what u give u get back.. mmg x igt Tuhan betul.. benci2..

eh opy, tu jugak la alasan aku kureng online2 ney.. =)

SoFiA.opY said...

kan?i just hate them la weyh!!!huhu

zura, no wonder la anda pon dah jarang update blog kan??

haish, macam mahu privatasikan ini belog.huhu

anne azree said...

cik opy syg...hehehe ;))
cutenyer blog anda skrg..i loikeeee u~
btw, i pun pnh bace comment org kat blog len...mmg kureng a dorg tuh..
i ciap buat post lagi bout tat thingy...sengal kan dorg!!!
huh!!! tu la..skrg ne mcm2..kalau xpuas hati tu, jeles memanjang..xfaham betul!! haha ;p

SoFiA.opY said...

Anne: Thanks for the compliment.haha.but i think its too pinky la.geli sikit pon ade..wakakakaka.

Eh tu la, i just bersyukur i tak tergolong dalam golongan Anonymous itu.walopon kite tak HOT, tapi kita ade HOTak!hahahaha

mmuah! :p

Maryam said...

opyyyy!
lama dah tak bukak blog awak!
sape weh? teruk nya! dia tak sedor dia kutuk kejadian Tuhan!
bertooobat lah weh manusia manusia itu!