Tuesday, March 23, 2010

and you think im weird?




This is probably one of 100 Things that make Opy Happpyyy!
;) ;) ;)



p/s: boleh tak i sebenarnye lagi suka Google Chrome,tapi guna balik Mozilla Firefox sebab this Persona thingy?Oh mak sungguh terpesona nyahhhhhh!!=P

7 comments:

babybath said...

oooh tak tau pun pasal ni. thank you :)

babybath said...

tapikan takleh nampak gambar penuh. mcm mana nak besarkan toolbar tu ye?

SoFiA.opY said...

oh you're welcome, oh u mean yang atas die tu ke? mmg half2., dats y u have to choose yg cantik je atas die tu.HAHAH

mafuza said...

tengs opy!! haha

purplelurve said...

i suka google crome gak...!! firefox belum suka lagi.. hehe nway i dah tukar to blogger: http://purplelurve11.blogspot.com

hehe..

SoFiA.opY said...

haha kan, chrome is supersmart but hey!!my persona in firefox is superbly cuteeee!haha

welcome to blogger nad!huggggggg

babybath said...

tapi chrome ade la gak cam persona tu...

https://tools.google.com/chrome/intl/en/themes/index.html

tapi persona tu lagi banyak choice la