Wednesday, February 10, 2010

Asiya, wife of the Pharaoh


This morning, i mms-ed Hafeez and told him that i look like a Pharaoh's wife.

He replied, "You ni, kejam sungguh.tak best ok bunyiknye.."

Haha, ape la Cik Abang Sayang ni, of course la you bukan The Pharaoh.Tak macam Firaun langsung ok muka jambu u tuu..hak hak.

Tudung yang i pakai ni adalah tudung ala Cik Aishah My Sweetheart.Dia Pakai ini tudung lebih lamaa dari Si Siti Nurhaliza tu pakai ok. I just hate it that everytime my frens and i wearing a shawl, mesti orang tanye ni:

"Eh eh, nak tiru Yuna eh?"

tak pon,

"Awak ni pakai tudung macam Siti lah.."

eeeeeeeeeeee geli ok.kalo korang sebut Yuna ok lagi,but Siti?????please!!geli i!
GELIIIIIII!

Sebab as far as i can remember, Aishah pakai shawl ni dah lamaaaaaaaaaa giler, even SueAnnajoe tu pon sebenarnye tanya My Aishah tau cemana Aishah ni pakai tudung.

Aishah,anda adalah fashion. ;)

and baru sedar yang nama awak ni bunyinye macam Asiya, wife of the Pharaoh :p

no wonder la the style looks great on you.


but definitely NOT on me.NONONONONO!SCARRRRYYYYYYY!HAHAHA!

11 comments:

ajjah said...

babe, camne nk pakai tudung camtu? bleh ajar?

SoFiA.opY said...

boleh2, but first please make sure ur tudung is lembut2 and mendayu2 gitew.haha

eh mahu type tapi tibe2 macam jadi satu entry karang.kite ym or gmail la yeh??

;)

zLa said...

hello dear!
thank you ye for visiting my blog..
both you & aishah are sooo creative with the tuudng! buatla tutorial :)

SoFiA.opY said...

eh eh empunya sayamahukawen.blogspot.com singgah my blog laa!*maluuuuuu*ahahahha

but thanks for dropping by!

ok ok insyaAllah, you all doakan la i menjadi seorang yang rajin.kehkeh

hapPY zuRa~~ said...

eeee...... scaryyyyyy.....!!~~~~~

larikkkkkkkkkkk!!~~

hehehhe..

SoFiA.opY said...

zura: lari laaa..tapi i malas tau nak kejar.hahahah

babybath said...

hahaha malu la i :p

SoFiA.opY said...

ahahahahahah.dont la shy shy cat..hikhik

dialicious said...

Siti pakai tudung eh?heheehe.rasanya korg pakai tudung lagi cantik dari dia.eheh

SoFiA.opY said...

oh diah!thanks for dropping by!im ur fannn!!!!!hahahahaha

p/s: anda senior saya di ARGS dulu.bangga kejap =P hihihihi

Along said...

wat tuto cepat!