Wednesday, October 21, 2009

Sejak Menjadi Tunangan Orang..



Yeah sejak menjadi Cik Tunang, i never really really talk about it.kan?

How does it feeels,masih syiok lagi kah?? or should any of you bertunang sekarang?

For the first question,sebenarnye, perasaan i biasa2 je.except di jari sudah bercincin.
Kira jari i not a virgin anymore lah!

Katakan TIDAK pada gambar di atas!

Katakan YA untuk kebaikan!Katakan YA untuk Opy Dah Tunang!=p


dan..
yang paling best ialah i think Hafeez makin caring, makin sayang,makin cinta, makin manja dannnnnnnnnn saya ada digelar dengan panggilan yang baruu..

seriously buat hati i berbunga2 dan tersenyum2 sipu apabila digelar begitu..~
heh

and For the last question;
My answer is,

It can be a Yes..

and it also can be a No.

Yes- when you are financially stable, go for it!jangan tunggu lama2!nanti dia diambil orang!heh

No-bila anda musykil.confuse.ragu terhadap pasangan.
Remember: If you can't trust, you can't LOVE~~

heh.i think it is as simple as that.
Mungkin anda terima, mungkin juga tidak.Tapi as a Pentunang Terjun..of course la ai terimaa cadangan dan pendapat sendiri..huahuahua

Dan...sejak dua menjak ni Ramai antara rakan saya yang bertanya, berapakah budget yang perlu diperuntukan untuk bertunang?Mana nak dapat goodies yang murah2 but sweet??Nak buat mini pelamin macamane??ohhhh buat saya rasa macam saya ni The Tunang Guru..hahaha

andddddd..
rase macam nak tunang sekali lagi lah!

boleh?:p

*Nota Kaki:
They say that the bond of love is knitted in the sky by the angels and then sent to the earth for the people… I say that it is made right here on the surface when your hand kisses mine, when your soul touches mine and absorbs it somewhere in the depth of your tenderness. It’s your love that is in the air… it has softened the sky to lose its glare….

-By Perfect Stranger, Flickr-

No comments: