Thursday, October 22, 2009

Bengang Dan Bengang!!


Sebabbbbbbbbb.....



Bulu keningku yang telah dicantas sesuka hati oleh juru mekap ku telah tumbuh dengan "CANTIK" sekali.Ye, "CANTIK" tau, bukan Cantik ye..

Saya baru sedar sebab malam tadi saya terushaa sewaktu saya pakai mask.Kalo tak pakai mask malam tadi mesti tak sedar sebab selalunye bangun pagi saya bersiap dengan sangat kelam kabutnya ya..

I wash my face but mata tutup, perasaannya sama macam TIDO!

HAHA!

Saya tersangat bengang sebab sebenarnye i memang tanak bulu keningku ditebas!!Patut ah masa mekap tuu rase pedih2 ouch2 sket..habesss hilang kening gweee!!

Wanted to ask him(yes, him u olsss) to stop, but takkan sebelah bercantas sebelah tak, kan?aishhh...

Mak benci tauuuu...Kan dah tak muslimah muka iiii..huuuuuuuuuuuuuuu

WEYHHH!!Cakap Pasal Lalang,Tahukah anda bahawa saya pernah dengan confidentttt nya melukis Lalang instead of Serai sewaktu ade seorang anak murid berbangsa Cina bertanya pada i ;
"Lalang tu macamana ye Cik Sofia?"
(masa ni, i jadi guru sandaran BM tau kat sekolah lama i..)

Yelah bukankan Serai kelihatan seperti Lalang???hahahaha

Ingat2 balik, memang lawak.Haku pulak memang blur2 n nervous2 sket orangnye.Ape lagi, Hantam Sajalah!!=p

Now,,,i think my kening SEJIBIK macam lalang yang aku lukis kat blackboard 1 Cempaka tu dulu.
Giler Compang Camping!!

grrrrrrrrrrrrr...marahnye marahnyeeee!!!


3 comments:

babybath said...

hahhhhhhh tulahhh. sapa suruh cabut. lupa nak warning awak supaya larang make up man tu cabut ur bulu kening. semua make up artist ni nak cabut je bulu kening kite ni. memang kene tegas sikit kata NO!!! tak nak cabut/cukur bulu kening. buat pekak je bile dia kata 'nanti tak cantik kalau tak buat' yada yada.

SoFiA.opY said...

yeah,,nextime, its gonna be a BIG NO!
hah!

TQ!

elmo said...

siannn u...sabarr yehhhh..hu3
takpe..nnt tumbuh balik kan kan :D