Friday, October 16, 2009

Opy's Wet Dreams


Arini merupakan hari yang Ke-3 aku bermimpi.

Sebelum ini,, di kala aku menginginkan mimpi.,,,tiada pula mimpi yang menjelma.

Sekaliiiiiii mimpiiiiiiiiiiiii...tiap2 malam wohhhh aku mimpi.
Kalo mimpi kering takpe gak.

Ini mimpi Basahhh..weyh..

serram..
serramm..


mengapa basahhh????????
sebab 3 days in a row aku mimpi pasal Kawan -Kawan aku yang kini di Oversea.
sea=basah.
got it???

hahahahaha!!GOTCHAA!!

Mimpi Malam Pertama;
Aku bermimpi Hana Fedora-London,UK telah dikerah oleh hubbynye untuk mengemop seluruh rumah..Konon macam work out lah.so tak payah pergi gym..Saya pon usha je la.Malangnye, saya telah diracuni untuk turut serta mengemop.like apekahhhhh??Later her hubby found out and suruh Hana Fedora sentall bath tub pulak..hahahahahahahaahahahhaha

Mimpi Malam Kedua;
Aishah-Sydney,Australia.
I forgot how it started, tetapi kejadian berlaku di bilik Aishah.tengah i baring2, tiba2 Aishah baling padaku beg biruuuuuu Topshopppnya.i was like "oh okay.." thenn tido balik,hahahah.

Mimpi MaLam Ketiga;
Zaff-Leicester, UK.
Saya mimpi zaff call saya when i was driving a manual car-Honda.Tapi saya dengan jahatnye meng-end call sewaktu zaff tengah excited nak cerita ape ntah.mase tu kat crossroad kat Pandan indah.aku nak tukar gear.dalam kepala macam pening2 tapi bila dah belok tu rase hebattt!!!huiyoooooooooooooooo.. (Padahal di alam realiti saya masih lagi fobia dan tidak membawa kereta yaa..)

So,
kesimpulannye, apakah takrifan dan tafsiran mimpi2 itu sebenarnya ya?

What a weird weird weird dreams!

oh maybe saya rindu anda semua.

KOT.

yes yes saya tak rindu Mafuza Ayob!!hahahahahaha..

The End.


6 comments:

gal wrote said...

u kunun2 nk sabotaj i kn????
halaaaaaaaaa..tau dahhh!
buek buek buekk!

SoFiA.opY said...

wakakakakaka..
i sukeeeee nokkk!!!

babybath said...

beg biru tu bukan topshop la. tu beg dari springfield.

SoFiA.opY said...

oh eh??
dlm mimpi kata Topshopp maaa :p

purplelurve said...

sengal la mimpi u opy!! sama cam u, sengal!!

mimpi basah konon..eh bile kite nak gi oversea??? over the sea to png pun korng lum lagi..cane ni?

SoFiA.opY said...

halamakkk!!nad's back!ohh haah la bilaaa..mari doa sama2 semoga kita semua dimurahkan rezeki ok ;)

eh korang, jom la g thailand!

thai's sexy okeh!