Thursday, October 15, 2009

Pernah Tak???

Pernah tak korang rase macam tanak lagi main FB, buat kerja rerajin sangattt but end up buat Kuiz bodoww Atuk Poyo ituuu??

Dan Pernah kah anda berazam untuk rerajin nak update blog supaya anda jadi kaya 20 sen ke seringgit ke dari kawan kawan anda seperti Zaffi dan Gurl dan tidak menjadi seperti gambarajah di bawahhhhhhh??????????

shittos btol..angka 0.00 tu tak berganjak2 eversince i joined nuffnang..senggg-al laaa..huhuhuhuu


sooooooOOOOooooo, why dont you share with me on how to jadi kaya raya with this blog?

Nasihat anda semua saya dahulukan dengan ucapan,


OPY LAPPP UUUUUUUUUUUU!!!=P~


4 comments:

miEz haNeM said...

salam:)
wAhai cik OpY TuNANGan orang:)

PERNAH GAK LA!!

tapi bila pk2..KADANG2 KUIz2 Tu ley wat KITA SENYuM APE:)

SoFiA.opY said...

haha.ayat di line ke-2 tu buat i blushing2 malu la..haha :p

tapi atuk tu sengett..aiii tak sukaaaaa..haha

gal wrote said...

wakakakakakaka..i siap block i punya blog bagai..betapa i x kisah pasal duit tu bila org ganggu idup i..n until now, i dah x check da nuffnang..hehehehe..terok ah i ni...

SoFiA.opY said...

tapi...zaff buat i insaffff..
kot2 la duit tuu boleh buat ka*** kan..

ahaks :p