Monday, September 28, 2009

Salam Syawal '09

korangggggggggg!!!

how was ur raya??????

saya mempunyai SANGAT banyak cerita, but because i havent got all my pictures from my camera-cameramansss itu, dats y i dont feel like blogging!

but seriously, BANYAK GILER story mory opy!!

will be back soon ok?i pwomiseee!

and yeah, im oficially enganged to Mr 1010~
maafkan muka saya yang macam Pelakon Opera Cina ni k?:p



yehaaaaaaaaaaaaaaa yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuuu =p

doakan hubungan kami sampai ke jinjang pelamin, ke anak cucu dan sampai hujung nyawa k?Ameen~

6 comments:

Hamba Allah said...

macam deja moss..tp deja moss lagi cantik kot..

cekago said...

congrats opy!!!
xsabar nk dgr more story mory ;)

Zaffi Zuhri said...

Opy tema PINK tunang kahwen nanti PINK lagi kan????? Pink always.. haha.

Opy chanteks. Bulu mate berat kalah I yang celeb ni. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hahah.

AMIN. Kalau boleh I nak u cepat2 lagi afdal. KAN.

BTW, igt ye.. Baru tunang...... jangan horny2 =)) Wahahahaha.

(tak baik marah dan bengang2, OPY kan comel)

p/s: apekah status NR kat FB itew utk kamu? haha.

n.

miEz haNeM said...

salam:)

opy:) tahniah sayang:)
cantik..pink suits u:)

anem doakan hubungan kamu dan ur mr right samapi jinjang pelamin oke:)
salam lebaran:)

miEz haNeM said...

salam:)

opy:) tahniah sayang:)
cantik..pink suits u:)

anem doakan hubungan kamu dan ur mr right samapi jinjang pelamin oke:)
salam lebaran:)

SoFiA.opY said...

zafffffff!!!baru dpt tangkap sape itu NR!!apekah??????hahaha..

tq la a celeb cakap i cantik wpon i rasa tak cantik, dahla ade org ckp mcm deja moss..sobsobsob..

weyh, kata pink rockssss!!!!hahahaha

to aniem:oh terima kasehh sgt5!!!amin!!!