Wednesday, August 26, 2009

Like Mother Like Daughter..

Today is the day when i just realized that i am becoming my mum kot.

We just skip the kecomelan part or the talkative part k, because i've got better things to heboh kat korang; =p

Saya sudah pandai mengepit kuih makmur dengan shantekk~~
Saya pandai gulung popia with crab stick dengan menarekkkk~~

tu blom lagi i men-kelip tepi karipap!
(p/s:perkataan meng-kelip digunakan kerana for the time being, i lupa lah ape "Term" utk menyepit tepi karipap ituu..heh =p)

Tadi mase i masak some potatoes with minced beef dan eggs, saya just masuk kan satu persatu~kedush~gaul2~kedush~dan taraaaaaaaaaaa!!siapp!!

me so bangga with myself..macam tak percaya!!

Woah, seriously Opy's Got Talent, Man!!

or maybe i shall say,

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Saya Dah Ready Nak Kahwen, People!!!

hauhauahuahuahuahauhauahuahua

Sila menyampah.....

see ya when i see yaaa!!

10 comments:

Zaffi Zuhri said...

Eeeuwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!! desperate okkkk. HAHAHA. Ooopss! Ampun OP.. :p

SoFiA.opY said...

oit oit..mengapakah me-remove tulisan sendiri??

takut nak melaser opy lah tuuuuuuuuuuu..

kamon zaf kamonnn!!

p/s: desperate pon desperate..ade mak kesahhhhhhhhhhhhh???????hahahhhh..i rebus u jadi ayam gebussss baru tahuuu..hakhak

ELLY said...

hahaha....wahh sgt kagom ngan keterer ran anda....keep up a good work okay....hahaha....U x nak wat bisnes kueh raya ker thn ni....hehe....

babybath said...

takkan nak kasi makan suami biskut dan popiah jee

SoFiA.opY said...

elly:mekaseh2..i maluuuuuuuu..

p/s: tempahan kuih raya telah ditutup..tapi if u nak oder still can~;)

babybath: hahahhaaish..tu baru skett..nantikan kehebatan ii!!

purplelurve said...

opy nak kawin yay!! opy nak kawin!!!

aKMaL said...

Alhamdulillah..opy da nak kawin! yeay! eh..?ke da ready nak kawin? w/e lah..opy nak kawin!! :P saje la nak wat keco kat blog kaw ni ha..muahaha..raya nanti datang rumah aku k..

SoFiA.opY said...

nanad: haahahaha..mane ade weiiiiiii..saje bikin gempaq la..hahaha

akmal: ko sengettttttt....insyaallah i dtg umah u bersama hubby tersayang k..ahaks :p

Primadona Fuschia d' Lolita said...

wah beshnye jgn lupe jemput eh

Anonymous said...

Do you find me hot ?

You can see my pics here.

[url=http://sexscreener.org/p/random/1992]My Profile[/url]