Wednesday, September 30, 2009

i felt the earth move!

did u??????

woah,,first time kot dalam keadaan sedar diri.

walaupon at first i tot that was because i ate too much of Durian D24 yang lemak2 pekat itu.

together with cheese cake.

serious giler pekat lemak i tot menghasilkan gegaran di kepala sebanyak 7.9 skala richter.=p

Then i looked at our frames, ok jerk~~
but still, rase the gegar2.

Then i log in to FB, woooooooooooooooooooooo..so it's true lah korang pon rasa gegarnya, kan?A cousin told me that it was a gegaran sebab cawan die yang ada air pon gegar2.so next time if saya rasa gegar2 saya akan ke dapur utk minum air,ok???=p

Dan lagi Macam bengong aku pi log in twitter and search for "earthquake" and "tsunami" padahal boleh je g cnn.com...vodo btol..hahaha




for more info,
click here
and
here


Pengajaran: Take care of yourself, jangan ade hati nak mandi kat Perhentian yang Indah itu di kala ini. esp to those yang berdarah maniiiiiiiisssssssssssss macam i~awww~




No comments: