Tuesday, October 06, 2009

Sweetest 15++ =p




yeah peopleeeeeeeee..i am now 15 years old!!
oh sila tambah lagi 10 tahun,,

dan menjadikan jumlah umur saya adalah 25 tahun!!

ohhhhhhh ohhhhhhhhhhh i feel soo damn gooooooood.

serious rase cm 15!
tanpa pengambilan Usana, aku rasa diriku mudaaaaaaaaaaa......

(hahahah..perasan diri sendiri muda, padahal mungkin sel2 dalam body dah berusia 50 tahun..huhuhuhuhuhu :(()

cheh, baru umur 15 opy dah pandai cakap pasal kerosakan sel dalam badan!!an improvement!!

bagus2!!

hehe.

so, here, saya dengan HAPPYnye ingin merakamkan sejuta2 Terima Kasih yang tak terhingga kepada mereka yang wish bday kuuu!!!

dr pagi sampai ke tengah malam tak berhenti2 henpong berbunyi2 dan penat juga membalas ucapan2 anda di Wall Fb saya.

namun, THANKS A ZILLION!!! SAYANG KAMU sahabat2!!kamu membuat hari i penuh dengan hingar bingar dan happpyyyyyyyyyyyyy!!!!

tapi, ape yang membuat saya happy lagi , is of course, spending my night with my Mr Tunang@Red Box Plus Pavilion,buat saya sungguh ceria!!!

oh sungguh Sayang kamu Mr Tunang!!

Sila Layan Gambarssss;

Gambar Amik Sendiri Sangat wajib, k..before g Pavi,oh so mengantukkk..

oh i tot it is pretty,

pose with loadssss of fooooodsss
p/s; the cheese cake is so yummy korang..kalo g jangan lupa makan banyak3..hahaha

Haish.So kiddo la ur face.I sangat matang..huhuhu


ok.this is my baday cakes.:p 1 cappucino cheese another 1 is marble cheese from Secret R!arghh tersangattlaaaa sokaaaaaaaaaaaaa.
Walaupon lilin tu sepah2, i liokeeeee~~

opy n her cake

oh aksi ini pula sangatla perloo di tonton oleh kalian..lalalala

oh..sedapp woh sore mr Tunang nyanyi lagu jiwang2 esp this one!

Kesimpulannyaaa..last night was fun fun fun!!Nyanyi lagu raya tak hengatt and banyak sangatt lagu jiwang2..tangkap leleh la i tell uuu..

paling kagum dgn diri sendiri, i boleh nyanyi lagu Ella Dan Lagu yang Bertajuk Dari Sinar Mata secara duduk!
giler powerr ah stomach gwaa!!hahahaha

owh then after everything, i went snap snap snap pics kat lobby(?) Red Box Plus ituu~


ohhh tarantulaaaaaaaaaaaa..Sebab nak dekat Halloween kan,,so macam seraam2 ayam sket la the deco~


ohhh takutnyeee ii..takutnyeeeeeeeeee..:p


BUTTTTTTT..for me this one is seraam.mcm real woh!balik tu dalam hati berdoa tak jumpe mereka2 di atas..
and alhamdulillah, confirm2 la tak jumpee..heh=p

so today, walaupon tadi bangun kol 8 dan datang lambat 5 min, im happppppyyyyyyyyyy..

sekian.


2 comments:

Zaffi Zuhri said...

i pon sukaaaaaaaaaaaaaaa bile u update entry.

i suke bile u sukaaaaaa..

i suke bile u rajin tepeks gambar mcm i suke tepeks bedak kat muka i yang so far belom pecah lagi kan.

i sukaaaa bile u dah tua dari i.

i sukaaaa bile u sukaaaa (again)

=))

SoFiA.opY said...

hahahaha..sayang zafff!!!