Sunday, August 23, 2009

Saya Rindukan...

Bazaar Ramadhan Di Bandar Baru Bangiiiiiiii!!!!

Seriously after watching Shamsul@Bazar while waiting for the Break-fasting time, saya sudah mula merindui Bangi weyh!!!

I rindu nak makan Nasi Lemak Makcik Chinese Look, Kueyteow Kerangg yg yummmmyyyyyy ituuuuuuuuu..Air Mangga yang murah tapi rase cam Ice Blended Mango , Baksooooooo, Popiah Basah and many moreeeeeeee!!

cheh mase kat Bangi punyalah menyumpah2 Bangi tak best, boring n all..


Now i want Bangiiiiiiiii!!!!!!How i wish Ampang is Bangiiiiiiiiiiii...huhuhu

p/s: Cheh cakap pasal makanan masih tak sedar diri perot dah jadi macam gambar di bawah;


kan Uwa kan?????hahahahahahahaha


9 comments:

Zaffi Zuhri said...

xnampakkkk. zoom please! :)

SoFiA.opY said...

hahaha..kejam kamuu zaff!

next time seround la i zoom k ;)

ELLY said...

wahhhh.....sama la.....aku pon sgt rindu weh.....t'ingat2 saat b'bazar ramadan di bangi.....sgt best....xleh jmper kat tpt lain....I miss nasik kerabu, nasik tomato, cucuk2 & byk lagik.....hahaha....

babybath said...

huhu kite pun nak gak. nasi kerabu, popiah basah, laksa

uwa said...

wey, nasib haku tudung alim (pin kebawah) time ni. kalau tak kompem la sama perut kita hahahahah

SoFiA.opY said...

elly: bukan favourite food ko bakso ke??;p

babybath :pls come back dengan segeraaaa

uwa: ahahahahah..next strategy gi umah ko i nak pakai tudung labuh la..lalalallaa..haha uwa sengall

ELLY said...

hahaha....bakso tu if bkn bulan pose...klo bln pose, t'cekik nak mkn bebola daging yg sebesar bola ping pong itu.....hahaha.....

etomyam said...

Pasar Malam n Ramadhan Seksyen 1 bangi tetap menjadi pujaan hatiku...Murtabak Wan, nasi Kerabu Wan Atiq, ayor Cendul Pulut tapai hmmm...Bangi memang best..heheh

SoFiA.opY said...

yeslaaaa Bangi terbaekkk!!!heh..thanks for dropping by!;)