Monday, July 27, 2009

}+v|e|n|c|i|n|t|a+{

On my previous entry kaaaaaaaan,,
i did mentioned yang berkemungkinan besarrrr saya terlebih gas, thats why saya happy semacam kan today?

FYI, sumber gas tersebut adalah:Coke beli kat Mcd Petronas Taman TAR yang saya beli tengah malam dengan mamat kat bawah ni;

saya sangat kuat minum air ok..tapi giler confident hanya nak beli large McValue Meal then boleh share together-gether.Lagipon, boleh top up kan?Plus Plus, abang kat bawah ni cam rajin je nak jalan pi counter untuk men-top up air, kan kan kan???hahaha

pehtuuuuuuuuu....sudahnye,,,,abang kat bawah ni jadi weng ok!tengok, orang suh amik gambar proper2..ni jadinye;

u sajeeeee kannnnnnnn???????budget ayu dari i,tapi apekah ituuu???apekahhh???????vencintaaaa ok!!hahahaha

ok selepas beberapa percubaan,inilah hasilnye;

i lioke this picture and oh i lioke ur sexy eyess..aum aum!!.

(tapi tak bleyh blah hidong i kembang kuncuup kembang kuncupp..hahahahaha)

p/s: yeayyyyyyy..i can't wait nak berjogging dengan you this Sunday!!!you're my sweeeeeeeeeeeetest thang!!hihihi..

No comments: