Monday, July 27, 2009

she bangs, she bangs,,she ROCKS!


(ape kejadahnye title aku ni weyh????)
(whateverrrrrrrrrrrr......)

hey hey!!gooooooooooood morning everybodayyyy..

how's ur monday?

as gooooooooooooooood as mine?

maybe nott?????

pity you..hahah

musykil pulak kenape pagi2 monday ni saya happy.saya memang senantiasa happy di Euroscience, tapi takdelah happy + ghairah camni.

kalau last Friday terlebih gula, mungkin juga garam,

arini terlebih apekah?

mungkinkah susu?????

mungkinkah gas gas dari coke malam tadi?

mungkinkah togehhhhhhh???????(sebab saya makan kueyteow yang Maha Banyak togehhhh ok)

mungkinkah terlebih lebih proses pembakaran lemak di sekeliling badan????

ahhhhhhhhhh mungkin tidakkkkkkkkkk!!!!!!!i love my lemak ok!penat giler ternak selama hampir 25 tahun.tak mungkin ku akan merelekan ianya terbakar begitu sajaaaa.huhu

ok.let's berhenti merapu.

Sebenarnye saya ingin mengucapkan;

Happy Birthday, mama!!!!!! (on last 21st July,)



walaupun kita selalu argue pasal sumer bende,deeeeeeeeeeeeeeeeeeeply inside,,, I love you!


You are the best cook in this world wide world,
(even though mama tanak bake-kan cheese cake/tart for me coz u dont like it..huhu)


AND,,,,

YOU ROCK MY WORLD!!
(gado-gado ngan mama sangat best ok!hahahahahahahahaha)

ok ampunkan saya dari hujung rambut sampai hujung kaki, k?wink wink!


yeah, we makan2 here to celebrate my mom's birthday


hahaha..come on mama, you can do it!=p

Hajar,pose je lebih, tapi tak makan sangat pon!huh~

kesimpulannye, we all berdua yang berusaha menghabiskan all the-platter-i-forgot-the-name- for-three..

so after that, kami meng-hunt mama's bday present.

yes, its not a suprise, coz we already knew what she need for her birthday.;)

we are the sweetest daughter,kan?haha


Mom + her Birthday present ;)

The End..

4 comments:

gal wrote said...

i pun mkn kt MFM jugakkk :)))

SoFiA.opY said...

ahahaha..itula pasalll..boleh plak same kan?

mmg sehati sejawa ah kitaaaaaaa..huehuehue

uwa said...

xnampak pun prsent nye.
apa2 pun selamat panjang umur kepada untie yang masak cabonara sedap gila!

SoFiA.opY said...

mmg tak nak nampak kan pon~

its a wallet btw~hehehe