Monday, July 27, 2009

Close Up?Close Down?=P

i know i know..

this is my 3rd entry of the day,

But don't you worry,saya sangat terror ber-multi-tasking ok~:p

kalau anda mempunyai super power macam i pon sure korang boleh post more than 50 entries sehari!!:p

tak percaya????????percayalahhhhhhhhhh......ahahahahaha

ok,sebenarnye, i have something to ask you;

Q1.betol eh opy pakai tudung ni nampak cam angkasawati?ye ke korang?yeke???(silalah jujurrrrrrr..)

Q2.baju ni lawak ke lawa???????hahahahahaha(abaikan ketidak-simetrian di dada baju..p/s:coz my dada sangat simetri ok~~~hahahahaha)



and i bought this wallet 2 days ago,(mase beli my mum's bday present tuuu)

so;

Q3:is it tooo young for me?????flower2 pink ituuuuuu?hahahahaha..

coz.......i beli sebab its a leather wallet, plusss,,kat depan die tu i boleh selit handphone..in case of i malas bawak beg, or nak walk walk or shop shop around my house je, tak perloolah bawak beg, aite?

oh ya, gambar kat bawah tuuu especially for my best buddy, Aishah(who studies in Sydney and wants me to visit her someday..).Ni macam motivation la jugak..coz each time nak beli pape, i mesti akan insaff sikit,,,sebab mahu menabung untuk ke Sydney...heuheuheuheue...

aint i the sweetest person?????

yang ni tak payah jawab.i tahu u all nak cakap "YES YOU ARE,OPY!!!"

hahahahahaha >:)

7 comments:

eda said...

that wallet are fossil right? hehehe.. i love fossil wallet!

SoFiA.opY said...

hihihi..yup!!
smart gal u r!hehehhe

bought it after 30% less!

you shud get one too!!hehe

gal wrote said...

wat happen to our nine west?? hurmmmmmmmm

SoFiA.opY said...

alamak!gal nak mengamuk!!cabottttttttttttttttttttttttttt

babybath said...

Q1:
angkasawanita? tak penah la tengok astronaut pakai tudung.

Q2:
and saya tak berapa gemar akan baju itu

Q3:
too young? kalau too young for you maknanye too young for me too. saya banyak je bende budak2.

haha bagus2. patutnye lukis muke kite sekali kat gambar tu biar lagi motivate. haha

babybath said...

eh...and purse tu takde lah nampak cam bebudak. ok je. berapa ringgit ni?

SoFiA.opY said...

HAHAHAHA

Aishahku, it seems like you sorang je reply pasal baju tu..

thankie thanks!

baju tu bukan saya yg pilih sebenarnye..:p
hahaaha

eh wallet tu after 30% is $150.00++ je..hehe