Thursday, July 23, 2009

The Ups And Downs

Everyone has their own ups and downs aite?

Waktu sekolah cam comot,sekarang cun gilak..


Kat sekolah bodoh2 je, but now dah jadi doctor!

Bagi saya,hebat giler these people ok!

and there's nothing yang hendak dimalukan or diaibkan..

Saya pon, dulu selekeh giler weyh.....tak pernah pakai tudung dengan betol,,then cam sangat outspoken,budak laki sumer takot ngn i..hahaha
dulu slim la jugak(walaupon berangka besar, tapi takde lemak) sekarang SEGEDABAK OK!!!!

ade aku kesahh tak keburukan aku sewaktu dulu2???????


takde, kan?


So, adakah ianya suatu dosa meng-upload gambar2 sewaktu anda memakai selipar jepun di Facebook?

Adakah?

Adakah??

It's not like i posted gambar korang korek hidung ke hapa ka..

It's just for fun and gelak2 serta mengembalikan kenangan terindah zaman muda2 dahulu..

What do you guys think eh?

Saya confuse and musykil ok!

SEBAB:Ada orang tuu DELETE saya from Facebook sebab saya tag beliau..
Wajarkah anda rasa?

Dahla sebenarnya saya nak delete beliau tapi tak sampai hati..

sebab,opy sangat sabarrrrrrrrrrrrr........

Tapi,bila dah jadi camni, rase cam nak sepak2 dia camni,boleh???





Seriously,some people...they NEVER grow up, kan??

13 comments:

gal wrote said...

so..ok..fine..
semua org ade masaalh yg same i rase!
i ingat i sorang je yg ade masaalah mcm ni..tp ade jugak kwn2 yg ade masaalah mcm ni..ape pun yg i x puas hati ke ape ke, i x boley nk tulis sgt kt blog sbb "ade" je org yg bace..kang terase la ape la..even mmg betul itu adalah beliau..tp i mmg ckp mls nk layan..
YES betul u ckp..
THEY NEVER GROW UP opy..
trust me..
they still at the same level..
same mcm mase skolah2 dulu..
TQ
sesi luahan perasaan i tamat..hehe

SoFiA.opY said...

HAHAHA..

ni cam percubaan berani mati i gak lah.

tak kisahlah~
harap ini semua dapat dijadikan pengajaran..haha

(contoh nasihat opy yang bakal berumur 25tahun , 3 bulan dr sekarang..haha)

haslinda said...

uit..sapakah yg delete ko dr FB?

Hanafedora said...

huh! bengong giler siap delete..So in denial... Untag je sudah la..ni terus delete..Hahaha...Ape ape je kawan kau tuh..Anyway..lantak dia lah...ko upload je sesuka hati..aku nk tgk muka aku yg selekeh giler babeng smpi babeng pun tk selekeh cam tuh..AKu sukaaa..hehe

miEz haNeM said...

opy:)
sume orang berubah dear! tapi..make sure walau fizikal kita berubah..life kita tetap sempurna..bertambah baik dari sebelumnya..mana ade orang jalan gostan!

u look so cute skang:)....lama tak jumpa u oke!

SoFiA.opY said...

linda> beliau adalah roomateku suatu ketika dahulu..cubalah teka sape..haha

hana'>haaahahahaa..sangat lawak ok!kalo ko selekeh aku ni hingusan!ahhahaha

hanem>hahahaha..thank u very muchhh!!!!!

uwa said...

OPy,
woit! huhuh.. kantoi!! yeke?
Hurmmm..
Sabolah opy ek. semua orang ada cara dia sendiri..
pape pun, hidup mesti enjoyz macam puan mariam yang tegang2 perut hari-hari hahahahah

SoFiA.opY said...

hahahaha..eh aku lupa plak u were my x-roomate!hahahaha

tapi definitely bukan ko ok~

kalo ko aku tendang perot ko ari2!kahkah

ELLY said...

HAHAHA...COMEL GLER SEPAKAN KO...XYAH PEDULIKAN ORG ITU K....YG PNTING I LIKE ALL THE PIC....W.PON AKU KELIHATAN SGT GEMOK & MCM KAKAK KARAM SIGH WALIA.....HAHAHAHA......

SoFiA.opY said...

kecomelan sepakan haruslan seiring dengan kecomelan iii~~hahaha

eh aku pon ade gmbr cm karam singh walia ok!!ko tgk btol2!hahaha

purplelurve said...

Opy, sabar2...jom mkn yogurt icecream kat ikano!!!

purplelurve said...
This comment has been removed by the author.
SoFiA.opY said...

nad!!!
jommmmmmmmmm!!