Wednesday, July 15, 2009

Edisi:Korang Update Blog, Aku Pon Nak Update Jugakkk!!haha

Title entry hari ini lahir dari hati yang suci murni~

Thanks you all bagi i inspirasi dan semangat nak update blog..hihi

lagipon,Daripada dok tunggu korang update blog, baik gwee je la yang update blog..aiteee??hehe

Ok,here we go;

Last 2 days, tiba2 Eleanna ajak saya and my mom ke suatu tempat bersebelahan dengan gambarajah di bawah;kalo korang tahu, korang memang warga KL sejatii!haha


ok, kerana ghairah sangat amik gambar,
inilah hasilnye;
hahahaha,,saya mmg parkinson..vibrate2 camera ku~

kotak di atas cantik bukan??saya akan guna ini untuk sesuatu nanti..lalalala

(FYI,kotak berharga RM30.00 ini boleh didapati di Jalan Conlay~)


ok, pas jalan2 tengok2 barang,as kitorang semua berpuasa pada hari isnin tersebut,kami pon pergi ke suatu tempat di Jalan Conlay itu untuk makan,


haha kambing pangganggg..sexyness gak kambing ni..gebuu okayy~hahaha

(ok.this is at Restoran Seri Melayu..Thanks El for belanja-ing us..Thanks thanks thanks!!..My mom sungguh happy that day..walaupon sume orang sakit perut kan lepas makan??hahaha)

and the next day, which means yesterday,

kami tak jadi nak puasa,sebab my boss beli 2 ekor kari kepala ikan untuk kami bersarapan!!Dimasukkan pula ke dalam tupperware besar yang sizenye macam sebuah baldi!cuba korang bayangkan muka kami yang terkial2 cuba nak habiskan ikan tu..

Mereka2 ni dahla suka makan ayam,tapi terpaksa jugak sumbat ikan dalam mulut..hahahaha..lawak sungguh..

so, Petang tu, sebab kami tak makan lunch, trus la vrooom vroom vrooom ke Ampang Point;


tahu tak at 5.15pm when we arrived, semua orang tengah bercakap pasal business.EVERYONE.except us.pening okayy..

hurm saya snap2 this pic sbb macam cun~

if one day i have a restaurant, nak ade wallpaper mcm ni la~niceeee...

and i would like to present this Fettucini Carbonara with Meatball yang super yummmyyyyyyyyyy!!

Saya dan el ngigau2 ok nak makan ini since friday lagi..hahaha..ok anda anda sume sila try.and please, mintak extra sauce!hehe


ok.daripada gambar2 di atas, dapatlah disimpulkan bahawa,saya memang tak boleyh kot nak diet2 and control makan..

Dats y saya nak jual Jusmate 5 ituuu..eh korang, beli laaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hahaha

But nevermind, after habis ganti puasa lagi 2-3 hari ni, saya akan start main tennis!

Sila Jealous bila body i nanti macam Kim Kardshian~~!hahahahahahaha

toodles!!

4 comments:

babybath said...

weh mahal juga kotak itu

babybath said...

nak beli 'kotak' jugak huhuhu

SoFiA.opY said...

hahaha..
tp cantik bukan?

hihihi

g u r L said...

sila jgn kawen dlu..bg la i dlu.. :))