Saturday, June 13, 2009

Thingssssssssssss-I missed to blog about..

Pernah Kah Anda Mengalami Minggu Yang Maha Busy and Sangat Seronott, snap snap sana, snap snap sini, pehtuuu tibe2 termalas/terlupa/terdc sebab tenet yang sengal/terlupa password bloggger?????(ok lupa password tu tipuuuu..haha) ok, so here's the thingsssssssssssss yang saya lupa nak bercheritaaaa 2 weeks ago; haha (harap maap :p)


1. OK mungkin ramai yang tidak tahu bahawasanya saya amat2 lah tak rapat dengan adik adik saya di mana everyday cam takde ape yang nak dibualkan, n kalo bual pon mesti ended up gado2 ntah pape.Perhaps dorang sangat the 90's while im the 80's..haha..yela..i gap ngn dorang 5-6 years ok..huhu..

Namun, on the 30th May Yang Lalu merupakan Birhday my younger brother, Elyas.i tot that was one of his memorable bday ;) coz he has won the U.O.X Play by uploading his bands' video at the website!now he's 5k richer ok!owh me so jealous!

Md Elyas Farhan memang gilakkk..nasebb kakak dia sangat normal ;)
*Bukti Kemenangan

The D.I.A-his band.check out their myspace for more info!Lagu2 dia best and boleh layaannn.Tapi oleh kerana i dengar beliau melalak everyday,,memang menanahhhhhhhh!!

Muka Si Adik beradik yang tak berape nak banyak beza..(saje nak selit walau takde kaitan.haha)


2. Hang Out with Ampang Girlfriendssss..At Al-Rawsha Restaurant,
78, Jalan Damai Off Jalan Ampang.. sangat Serunuttttt...tapi tak banyak gambar as we all asyik bergelak ketawa..


Me & Ellie, enjoying our cranberry and strawberry Barbican~now i miss Cik Ellie,,,di pergi mengerjakan umrah..semoga everything selamat..eh?



Telekung that Ellie bought for us at Padanggg..Thank Youu I'm loving It..(walopon pening weh nak pilih color ape mulanya..haha)


3.Oh this was when i still working with AIA.,tup tup dapat tahu yang teep kerja sebelah building AIA je!sangat seronok!so sementara ada masa, everyday saya lunch dengan teep, so kisah lama di Imatera sewaktu praktikal berulang kembali~~hehe
At Betty's!

Si Teep Programmer Yang berjaya ;)


with Teep and colleague


Mee rebussss


Muka Happy opy Sebab Teep Belanja..lalala..
Sayangggg Teep!!hehehe..Teep, walaupon jauh di mata, u are always dekat in my heartttttttt..muah2..;)


4.Karaoke Session with Mr LoveLove~~~


Murah kan? Cam kodi2 je tau, tapi foods dia boleh tahan n lagu2 dia sangat up to date!!!! Recommended la bagi mereka yang suka karaoke lagu2 best macam i..lagu2 tak best sila muntah ye.. Ingin Ke sana?sila ke Jusco Setiawangsa/Keramat Au2 ye..

feeling habes bangggg???..:p

saya memang sentiase sempat memandang camera..lalala


our happy faces..



ok ni gambar bukan sewaktu karaoke..tapi handsome bangat deh.harus di-upload!.hati i dah cair kuch kuch ho ta hai ni,...=p


5 comments:

cekago said...

opyyy~
vah vah vah vah terharuunyeerrr..
u too babe..
eheh suke gamba kiter time makan makan makan.. ;p
but one thing for sure, berdasarkan status gtalk ko saban hari, ko keliatannya seperti gumbira di tempat baru eh?
hehe hari2 menonton 90210 jee.. jelesh neh haha~

gal wrote said...

yg last tu paling x boley blaaaaaaaa...hahahhaha

SoFiA.opY said...

cekago: eh bila pulak u tinggal cekago?budget AIA kat sebelah, chicago ah ni?haha..weyh haruss!kalo ade position lebeh..bleyh ajak ko keje same ;)

gal: ala..u terpikat aiteee???????

Hanafedora said...

hahahaha tk larat weh kau pun nk hero korean cam aku...bile kawin ni? kawin cepat plish..leh gamba gedik2 cam aku..haha :P

SoFiA.opY said...

hahaha..rasenye bukan aku yang nak kat hero korean tapi, hero korean tu yang nak kat aku..hahahaha

tu la pasal, bila pk pk blk ala2 se'type' je buka..wakakaka

utk gmbr gedik2 kene byk bersabar..akan ku lebih gedik darimu ye Puan Hana'..hahaha