Wednesday, June 10, 2009

Bila Ada Orang Jadi Followerku..

yes!tatau nape..i always kinda excited to write whenever ade orang jadi gwa nye follower or drop a comment in this blog..

serious excited..

haha (ok walaupon i tahu ntah hape2 kan)..

sebenarnye banyak giler mende gwa nak share but due to kesengalan hp ku, and due to keseronokan yang ku alami di ofis baru(ye saya tukar kerja LAGI :P) ,saya memang tak sempat lah nak layan blog blog ni :p~

lagi pon gwa saje je nak tayang gambar gwa yang cute kat entry bawah ni..lalalala :p

Nama ofis baru saya adalah Euroscience.Bilangan pekerja dalam ini company hanyalah 6 orang termasuk gwa and tak termasuk Wak Sonto.(ok sebenarnye tatau pon ape name Wak tu tapi ropenye macam Wak Sonto..haha)

k.Maka dengan bermulanya saya bekerja di sana. mereka ala2 ingin meraikan kedatangan i la kan..

Monday-My First Day@ Euroscience,
Tuesday-Second Day and dah mula bergelak ketawa rolling2 on the carpet
Wednesday-My boss pagi2 dah excited ajak kitorg pi holiday.Agak pening2 gak la sebab nak pergi on that Friday jugak..
Thurday-haha..hotel booked @ Pangkor Island Resort!!Percotian 3 hari 2 malam..sumenye di tanggung Halal oleh Mr Boss ;) i lioke Euroscience!!!hikhik~

so, ini antara gambar2 yang ada dan yang sempat ditangkap.Tak banyak sangat gambar coz i sorang je suka snap2 ni.Orang Lain agak berumur and ala2 low profile lah konon..so enjoy kkkkk!!

ni gambar 1st saya amik dalam Elle's Carldina. (pengangkutan ke Pangkor merangkap pengangkutan pergi dan pulang dari Euroscience)


Muka Stimmm..hahaha


Saya Sukaaa Those butterfliessss!!


Terminal Jeti Lumut..Lama giler tak gi Pangkor..Tup Tup dah Cun ah Lumut ni..


Elle, posing depan kaunter ke kak?:p


The not so clear water..:(( Oh I miss Pulau Perhentian~~~


The Resort that we stayed in,


Mr Pandaaa!!(opy sangat excited..budak2 pontak excited macam i..hekhek)


ok..i dunt know their name but they were everywhere ok.Time datang muka dorang,time Dinner muka dorg,time breakfast pon muka dorang,,dahla nyanyi lagu yang sama..haihh..

The Welcome Drink


and The Room..


The View-not from our room


The Other View-also not from our room


One of my fave spot-tempat lepak2..


Ketenangan


The Kaki Tak Mandi


Gambar Muka Tak Mandi Tapi Berus Gigi..haha


s.u.n.s.e.t


these are ALL mine!!!(malas nak berjalan2 banyak kali.sekali duduk kira terus melantak..)


Mr Boss and Son Yang Gedikkk :p




budget amik gambar camni, aku KREATIPPP!hahaha


alololololo..


arghhhhh gerraaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm....


last but not least, muka opy yang sememangnya cute..ahaks :p~

Sekian.

4 comments:

gal wrote said...

opy, cam best je pangkorrrrrr.....i nk akaj uppa boley?? <---wahh! berangan!

SoFiA.opY said...

hurm tak bapoe best..baik u pergi perhentian..

(haha i tak habes2 promote perhentian k)

kalo g perhentian u boleh pakai bikini tanpa mata i merah berdarah!haha

PanAdoL7e said...

brpa harga pekej ko g pangkor? cam best.. aku baru balik perhentian! heh... lepas ni tioman lak! wakakakaka

SoFiA.opY said...

jAI...
Segalanya ditanggung halal oleh my boss lah..aku seyes tak kuar se-sen pon duit except for souvenir lah..huhu

alaa...weyh tiOman???tak best cam perhentian..banyak batuuuuu..

tapi nak ikotttttttttttttttttttt

haha