Friday, May 29, 2009

Yeaynesss~!!!

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Babe,
banyak giler nak update..

banyak gak gambar dah di snap snap untuk diupload,menggunakan my XpressMusic sampai ianya sengal2 meminta khidmatnya diberhentikan segera.

Mungkin benar khidmatnya perlu ditamatkan segera lantas pemiliknya perlooo membeli iphone...

koWt..

atau mungkin tak perlooo dah meng-snap gambar guna XpressMusic dah lantas membeli Olympus E-3 yang Maha Cambest Itu.

mungkin kah?


mungkin tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha..

ok dats not the point.apekah motif mentitle kan entry pada kali ini kalo bukan diri ini dalam kehappy-an bukan?

nak tahu kenapaaaaaaaaaaaaa??????

owh so excited.tiap2 ari gwa tunggu depan mailbox buat muka sememeh menantikan sesuatu akan tiba..

tiap2 ari gak gwa kenyit2 mata depan abang posmen supaya beliau tergoda supaya sesuatu itu muncul jua..

ok tipu..haha

akhirnyeeeeeeee..pada sore (petang) yang indah.kepulangan ku dinantikan oleh;

tadaaaaaa!!!!!

a small packet for moiiiiiiiiiiii!!!!woot wottt!!

dalam small packet kan ade small note, dari shawlycious delicious ;)


The label..



the colorfullness!!RM 55 including postage!! so cheap!!u shud grab yours toooo!


and the Model..Sofia Zarith..hahahhaa(wajib lah ade..kata confidentttttttttttttttttttt..)

=p


ok..i know maybe for some of you guys buying this ONE shawl is like nothing..like you can but them anytime.banyak2 at the same time.

but memandangkan saya ni orang biasa2 aje,gaji pon ciput..maka saya konon2 adelah prinsip saya dalam membeli iaitu, i wont buy tudung which is more than RM50..

TAPI, memandangkan saya suka sangat ini design, and i've always wanted to try out an oblong tyra, so gamble lah membeli!ni 1st time beli barang online ok!sangat tak techno lah i ni!haha..


Now,

i understand why people cam gilakan ini tyra;

1. Betol dorang cakap,Senang pakai. Lagi la kalo muka chomel macam i,dahla senang pakai, chomel plak tuh..haha

2.Betol dorang cakap,Senang Gosok.So ketiak tak basah2 ar nak gosok tudung lama2..Jimat masa okaayyyy

3.Senang Bentuk.For those yang muka2 bolat tu..worry no more yeh, coz muka i bolat je..tapi nampak bujur2 sirih okayyyy.=p

So,sila beli, jangan tak beli.Nasihat saya, sila google first before membeli.Pengguna yang Bijak Macam saya, mengcompare price before membeli, So Selamat Menjadi Pengguna yang Bijak...

Macam sape???????

Macam Opy~~

(pandai ah korang jawab..haha)

8 comments:

babybath said...

mak oi 55 hinggit

shawLycious said...

hi opy it looks nice on u
and im glad u like it hehe :)
nanti i upload stock baru i let u know k
thanks dear!

XOXO

ELLY said...

hahaha...btul2 sgt lawa both tudung ngan org yg pakai skali...hahaha....aku suka okay point no. 3 tu....wat aku rse nak beli gak...haha....BTW thanks la bg link tu erk...leh aku m'click....

SoFiA.opY said...

babybath: haha..agak mahal tp layan ajelah..hahaha

shawlicious:hihihi..thankie thanks!

elly:hahaha..point no 3 tu mmg btol seyh!hahahaha

lagi 1, i think i shud say, rase macam kepala tak pakai pape k!hahaha

najah said...

opy mane ko dapat tudung tu... lawa gile..nak jugak.. can i have it for my bday present.. hihi

SoFiA.opY said...

najahhhhhh!!!welcoome to my blog!hahah..

owh itu beli online je..shawlicious..

bday present?ok aku belikan ko, then u buy for me pulak k?hahaha

PanAdoL7e said...

haha! aku jumpa!! abis la ko!!!

SoFiA.opY said...

haha owh toloooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn