Sunday, May 17, 2009

A thing called " an appreciation"

Yes, this entry is an appreciation for those who keeps coming back to opy's life.


To those who still cares, and to those who always believe that someday, sometime, "opy"s gonna update her blog.."

so this is the moment of truth;

the reason why i was kinda missing :p



saya dah ade date!:p



saya and my date berhempas pulas untuk mencari kasut di atas..penat seyh pusing2 klcc takdek..finally we've found the shoe in UO!!UO rocksssssssssss!!(haha tak pasal2..)

ok bila dah dapat kasut, mesti ar pi jogging okeyh!and guess what????????
saya dapat sijil okeyh!!owh excitedness!!
makin semangat nak jog n dapat body macam cik gal!ahaks! :p


oh ye, i went to isetan member's presale,(alone), nak beli this bag and tak jadi beli sebab pening ramai sgt orang, boleh?

pastu cam tak sure coz it is white, and saya kan a black person,sume barang pon nak beli black,(lihat saje pada kasut nike itu)so tatau ah sesuai ke tak, what say u eyh?


and, i have no tyme to update my bloggie as saya sangat syok menonton tv sambil memakan keropok ini!!!yeayeahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

:p

8 comments:

Elly said...

hahaha....UO apakah???...OU aku tau la....haha...Kaler keropok U tu sama kaler ngan bag yg U nak beli tu....hahaha....

SoFiA.opY said...

oh aku type uo eyh?
sayang benar i pada kolej ungku omar ukm yg burok itu..wakakaka..

color beg kene sama dgn clor perOt weyh..hahahahaha

Hanafedora said...

HAHHAHAHAHAHAHAHAHA UO???? ape kejadah kau n...wohhhh wohhhhh dh ada date yg sangat comellllll!!!! nk lawan aku keeeee???? emo emo..hahahha kau sungguh comel dengan date kauuu...dh dh jangan gedik nk clash clash!!!

SoFiA.opY said...

ahhhh tidakkkkkkkkkk!!!nape korang sumer kene perasannnnnnn????hoh!

Puan Hana+' Fedora, terima kaseh kerana menghargai kecomelan kami..

i malu ok!hahahahahaha =p

babybath said...

weh kenapa muka sama sangat. kalau pakai tudung mesti lagi sebijik. rambut itu terlalu feminin. especially gambar sebelah kanan sijil

uwa said...

uo gak la! ungku Omarkah? haHhHAHAHAHAH...ko jangan tak tahu somi i pun pasan sama ek? kitaorang bajet uda ocean ajelah.. hahahhaha...

gal said...

i NAMPAK name i okey!!
nk body cm i ker???
huahuahuaaaaaaa...
mane nye kate nk kua ni??

SoFiA.opY said...

babybath:hahaha...kalo muka die feminin maksudnye muka i handsome dan anggun kan??ahahaha

waa:hahahaha..itu la pasal..tak tahan..sayang btol i pada UO.burok2 pon i sayang ok..se-sayang i pada rumet i..:p

gurl:body u kan manthap!dats y ah..u blom gabong ngn body uppa lg tu..hjahaha