Tuesday, May 19, 2009

Genius-are you one of them?=p

Haaaaaaaaaaaaa..kalo anda seorang yang genius, cuba teka yang bawah ini ape yeh????

=p



hari ini sangat happyyyyyyyyyyyyyyy~

Mr Abok(my collegue and he's insane........hahaha), buat lawak the whole day..

Suara saya dah mula bergema gema di Health Services Department yeah..hopefully this time tak kene sound macam kat Etiqa dulu..:p


ok i have one announcement to make:

Dear Puan Aishah Yusoff,tahu tak Envirosax dah ade kat M'sia??????????Baru nak start the business dah jadi camni??????????pastu, cemane nak jadi kaya kalo cmni????????????hoh laaaaaaaaaaaaaaa!!!sila reply dengan kadar yang segera ye Puan Aishah Yusoff!! :p



8 comments:

babybath said...

arghh geram. berapa dia jual kat sana

babybath said...

amboi beli kasut mahal woh

erinmazreen said...

Opy....awk jd bli ke beg tu..argghhh..mkn ati ni...hikhik

nnt g cni pkai la yer..
miss u babe

SoFiA.opY said...

babybathku: owh kat mesia jual rm 24.50.design lawa2 seyh..i sangat bengangggg..hahaha

p/s:kasut itu mmg wat i bankrap sekejapp :p

erin:tralalalala..YOU ARE A GENIUS! :P

gal wrote said...

i nak beg ituwwwwwww!!!

SoFiA.opY said...

gal: which bag?u want to buy envirosax from us??really ah??:p

zuLLicious! said...

helo!

i got 2 Envirosax bag!
skrg diorang release the new design ala2 Pucci, lagi geram! Erggh!!!

saja drop by at ur blog!

SoFiA.opY said...

zu: thanks for visiting!!yeah sangat geram kannnnn??