Monday, April 13, 2009

Why oh Why?

Kenapa eh bila kita rindu rase camni???


serba tak kena and hati gundah gulana??


tapi,



at the same time tak nak wat pape untuk hilangkan rasa rindu??




oh itu rindu tapi ego..budget diri ini macho tapi macam poyo..


hohoho :((




i know you won't read this but all i want to say it out loud right now is;




AWAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..




SAYA RINDU KAMUUU OK!!!!!!!!!!!!!!!


ok..setelah menjerit melalui keyboard ini rasa lega sket..hahaha
------------------------------------------------------

Oh ya..Esok saya ade interview kat AIA..cepat ahh wish me luck..:p


(tapi takyah wish bersungguh2 sangat coz tis time ini keje shift woh..paling tak ley blah shiftnye adalah from 10pm to 7am wohhhhhhhhhh!!)



seyes pasni mata bukan setakat rabun warna, mata opy akan jadi jOling!!hahahaha


ok sebenarnye saya nervous coz it has been a quite long time since my last interview with sorang pompan gemok yang budget lagi slim dari aku tapi sebenarnye tidak langsung!:p hope this time saya berjaya menjawab dengan tenang and cool aje..sebab bila i nervous i cakap macam2 and merepek yang ntah hape2 ntah..



whatever it is, saya dah prepare satu baris ayat utk diperkatakan kelak;



"i am now ready to make a significant contribution in the next step in my career."


yeah!


=P
*pic: credit to flickr.lately malas ah nak transfer to pc gambar gwa yang hot2 manje..aww~

5 comments:

uwa said...

huiyyoo..mantap gila ayat ko!! kagoOOmm..
boleh den tiru eheks..
wey, ko xrindu kita ke? lalalalalala

SoFiA.opY said...

harus ahh mantapppp..
tgk body i ahhh..
huauauauaua..

;p

i miss u la my roomate..mwah2..esp rambut u..hahahahaha

babybath said...

ayat yang akhir sekali tu takleh nak blah

ELLY said...

wahhh...jeritan ko smpai ke KUANG dengar...hehe...weh cmner interview?...hehehe....per2 pon aku nak wish belated good luck...haha

SoFiA.opY said...

Aishah : harus ah, i learn it from the best (YOU!) ;)

Elly : hahaha..sampai kuang tu tipoo gilerrrr..thank u babe,,mwah2