Friday, April 24, 2009

oh i hate title~

ok sebenarnye semalam ade type sesuatu dan ingin berkongsi pengalaman and nak share some pics..

malangnye telah di-cut and paste kan ke pc kat umah..maka di hengpon ku takde dah gambar2 itu semua..

maka mari kita mulakan hari yang baru dengan entry yang baru eyh rakan2..

first of All,,mari kita jerit2 and lompat2 for opy.YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!

Akhirnye i dapat setat keje on the 4th of May 2009 jugak!

serioushit you all, after this you wont hear a thing from me complaining about my boss..

coz, my boss baru ni very the humble..dah la mak datin but sangat cool!i lioke!!mase interview aritu pon macam mak menasihati anaknya sahaja.So,i btol2 nak stay long with AIA.unless saya kahwen cepat..kerja shift ngarot ini memang sangat tak bermoral ye untuk bakal2 suami..hahaha

ok,As im going to start my job on next-next my monday, dat means, saya ada coti yang agak lama ok..

tot of going to the beach like this one;

ok tak berape chantekkk coz the pic was taken using my phone aje..tapi the point is: i wanna go to pantai2 and laut..ahhh...angin membayuuuu..sungguh mendamaikan....


pokok kelapak boleh menghijaukan pemandangan mata yang rabun2 ayam ini....


boleyh fly kites jugak bersama cowok2 hot berseluar quicksilver dan surfboard memasing..haha


boleyh main lompat2 kat tayar2 tuuu..hahaha


ok ni saje nak enterframe.

haha.sekian.

p/s: sebenarnye gambar2 ini adalah Beautiful Terengganu..went there on the 1st week of April tapi tak sempat nak update blog coz busy weyh when my dad's around..oh ye, Mr TenTen and i bercadang untuk menetap di Dungun apabila mendirikan tettt kelak..ok tipuuu..tu angan2 saya je..ahhaha..daaaaaaaaaaa!


1 comment:

babybath said...

weiii datang sydney. kat sini ade bondi beach hehehe