Monday, April 20, 2009

Kepada Yang Esa..

"Syukur pada yang Esa rahmat pemberianNya
Persaudaraan keharmonian

Jalinkan kasih sayang hulurkan bantuan
kepada yang memerlukannya

Marilah kita bina satu ummah
maju jaya mula diri keluarga sahabat masyarakat dan negara


Dengan satu perjuangan satu arah tujuan
dibawah rahmat yang Esa

Kita melangkah seiringan satu perjuangan


Syukur pada yang Esa rahmat pemberianNya
Persaudaraan keharmonian

Jalinkan kasih sayang hulurkan bantuan kepada yang memerlukannya


Marilah kita bina satu ummah maju jaya mula diri keluarga sahabat masyarakat dan negara

Dengan satu perjuangan satu arah tujuan dibawah rahmat yang Esa

Kita melangkah seiringan satu perjuangan

Rintangan pasti melanda jangan undur walau selangkah

Teruskan perjuangan hingga ke akhirnya andai kau gugur andai kau syahid kau di redhaiNya

Dengan satu perjuangan satu arah tujuan dibawah rahmat yang Esa
kita melangkah seiringan satu perjuangan
Dengan satu perjuangan satu arah tujuan dibawah rahmat yang Esa
kita melangkah seiringan satu perjuangan."

Syukur ke hadrat Ilahi kerana limpah dan kurnian-Nya, saya diberikan nafas untuk terus hidup dengan dunia yang penuh pancaroba ini..

And today, Alhamdulillah Ya Allah,kerana-Mu saya dapat terus mencari rezeki untuk diri, keluarga dan masyarakat..

Ya Allah, ampunkan segala dosa-dosaku.

Kubersyukur padamu Ya Allah...sesungguhnya ku tak layak untuk menerima pemberian-Mu yang sehebat ini..

Alhamdulillah untuk ini:-

-----------------------------------------------





7 comments:

ELLY said...

wahh...alhamdulillah...congrat2!
hehe...

SoFiA.opY said...

ur welcome!!!

*hugs!!*

*SiRibenMerah said...

opy, ko tukar keje yek?? cayalahhhh~

SoFiA.opY said...

bukan nak tukar tapi dah kene tukar and tak boleyh blah..

haha

tq! ;)

Uwa said...

Pergh.. dapat keje baru tu. jeles i taw!!
i jugak tercungap-cungap ni. Ade keje kosong lagi tak sana?
ekekekeeke

SoFiA.opY said...

waa,

sangat adeeee...

hantar la resume kat i nnti i forward kat IT..

lg satu u shud try keje bank pulakkk..

serious!

uwa said...

yeke?
ni yang buat saya teruja bagai nak rak ni. nanti ku usulkan kepada yang berwajib dulu.
part time ade tak?
ekekeekeek