Friday, April 24, 2009

what would you do if you got tomorrow's news today?

ok serious title takde kene mengena lagi dengan entry.

This is actually to inform you guys that today is my last dat at Etiqa..

That means no more discrimination, no more tension2 and mengumpating your own sub-ordinates dekat ini blog..

and also, tak perloooooooooooooooooooOOO nak beretiqa sangat..hahah

At AIA, i know i'll be good, i can feel the AIA-ness is in my blooooooooooooooood~~~

=p

-------------------------------------------------------------------------------------------

This may not be the best day of my life,
But you know what, you guys are one of the best, and i love you!!

Thanks for the all the support, thank you for your laughter, thank you for all your tears..


and most of all, thank you for E.V.E.R.Y.T.H.I.N.G~!!



could i ever meredah banjir menuju ke office dengan basah lenjunnya bersama kamuuu??


could i ever see you smile with me??



could i ever amik gambar budget-macam-cute sedangkan kamu kat belakang tekun membuat kerja lah konon???:p



could i ever bergelak ketawa riang ria ceria bersama youuuu??


could we wear the same red blouse while others dont?


could i ever curi2 gambar u yang suka tersengguk depan pc?hahahaha


could i still CELEBRATE the sweetness of the Cookies n Cream?


i dont know..
i'll never know..

but as long as i'm alive,i'm gonna be the same opy that you know
and the memories remain in my <3.forever.

xoxo,


10 comments:

Maryam Izza said...

basah lenjun tu bersama I lah kan kan? uh dunt now mcm mana lah hidup tanpa gelak POWER u opy…gonna miz u my sis…uik gambar I tersengguk tu yg tak tahan… serius tak pernah jumpa lagi dgn orang yg gelak tawa nya mcm kamu… sedih bangat seh

SoFiA.opY said...

kak yam, jangan bersedih k..
gemaan gelak tawaku akan sentiasa menghantuimuuuuu..

hahaha!

yelah opy pon tak pernah jumpe orang yang tersengguk2 depan pc sambil wat keje cm kak yam..hahahaa

erin tanak komen ke???

Maryam Izza said...

dia nak komen lah tu homeh !!!

dah kedabaq sangat ke barang awak tu?

erinmazreen said...

tu la nk komen la ni....
sedih aa...
td bc yg awk tulis2 kat pic tu dah...aaaa...sadis..

gud luck kat tmpt br..
jgn lupa i kay..huhu..
thnx for every moment..

SoFiA.opY said...

alaaaa korang takmo ahh sedihhhhhhhhhh..

pasni takde orang da nak dengar saya mengadu nasebb and tengok muka nanges2 pastu gelakkkk..

pastu tak boleh nak ajar ilmu IT kat sesape dah..

huhuhuhu..

kite sayang korang ok!!!!muah2!!

friendship never dies.ahaks!:p

Maryam Izza said...

wah terernya erinmazreen berbahasa inggeris…;)
takpelah selendang hijau hitam ni akn digunakan jika sejuk, maka ianya ibarat saya peluk kamu hua hua hua

erinmazreen said...

sayang opy gak..

nnt dah xde org panggil akak camni..
"kak erin kak erin , cpt bukak blog ni, ada handbag baru, ada citer klaka, cepat tu, cepat ni.." huhu..

lps ni pandang dpn je la..
melayan homeh nyer kesenggukan krana mengantuk..wihihihi..

wish u all da best sisss.

daaa..

gal said...

yuhuu..puan opy,knp pic i langsung xada??? :(( kt kene jmpe utk menghavoc kn lg suasana.. :)) i miss u lah!

SoFiA.opY said...

k.erin: pasni kite sebarkan info pasal bloga2 gune henpon yeah..boleyh ar korang dgr sore i thru hp..lg ayu ok kalo dlm hp..hahaha

k.yam:pelok shawl yg i bg tu je tak poas ar..opy still lg mantap..lalalala

gal:yeah bebeh we shud meet!nnti kat mcd kite amik gmbr byk2 k!!muah2!

babybath said...

haha takleh tahan perkataan gedabak tu. sapa la yang ajar.

sofia i miss you.

keje baru ni gaji lagi best tak? hahaha cepat2 la datang sini!!