Friday, December 19, 2008

Sometimes,

Malays tak perluuuuuuuuuuuuuuuu nak jadi polite sangat.


Terutamanya bila berdepan dengan manusia yang muka macam Fido Dido berperangai Firaun..


or,


muka boleh tahan cute tapi hati Macam Lucifer.


saya memang tak boleh tahan okeyh kalo seseorang yang lebih pangkat tingginya ter-jerit-jerit n menghempas barang macam orang giler takde akal..

or,

sound aku " can you lower down your voice?im working."

padahal ko pon bersuara lantang bergelak ketawa dengan selambanya..ade aku kesahhhhhhhh??

satu je la aku nak bagitahu ko.

"Ever heard of kepimpinan melalui teladan x?"


Note:Kat atas tu aku cakap Malay/Melayu coz im just sick sangat bile bangsa lain tak tahu nak respect bangsa melayu yang aku rase baik hati sangat menghormati n berbudi bahasa.Sebab Sebagai orang Melayu dan juga Islam kite dah dididik dari kecil lagi untuk menghormati orang tak kira usia, apetah lagi bangsa.Aku memang bukan racist.Sebab aku tahu bukan semua manusia itu sama atau berperangai macam TAHI.Tapi when it comes to situation like this.I just hate Cha-Ya!

3 comments:

aKMaL said...

satu lagi tertinggal, ko usha page aku nanti, at top-left, ko ade nampak text2 bodoh dari comment x?sila beritahu aku ye..sengal tol coding..

aKMaL said...

hah..mesti comment aku yang panjang berjela tadik pasal post ko xde nih..adoi..malas nak taip balik, kesimpulannye, aku sokong ko!

al said...

sabar opy, sabar~~~