Tuesday, December 16, 2008



Gambar Di Atas Sekadar Hiasan.


MOTIF??: Sekadar Pengajaran bahawesenye untuk kelihatan agak cun kadang2 memang menyeksakan.

Sesunnguhnya saye takde mood sangat nak menulis kerana ari sudah larut malam..saya tulis captionnye sajelah.Kalo tak paham korang buat2 paham tau..




Ala2 reunion minah2 TS,FTSM,UKM 03' di Persandingan Zuwa & Own ( kecuali sepasang roomate yang wengg)



Aksi yang agak bersopan di atas pelamin..
seketika kemudian...


Perrrrghhh...dah main lawan2 Aksi Sape Badan & Otak Paling Sengett....



Gambar ini diambil sewaktu tengah gler2 tak tahan nak masuk toilet + dah malas nak snap2 gambar, tapi ku snap jugak coz - best aaaaa..kan senang if every public toilet ade this sign...




Last but not least...






perrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

budget muke macam Ekin..hahahahahahhahahahahahahaha..

No comments: