Monday, December 15, 2008

haha..

u totally won't believe this!

someone i kinda hate just told me that i have the potential to become:

SUPER-PENGACARA!!

siap tanye i;

"why dont you go for an audition?u tak pernah try ke?"

opy menggelengkan kepala tanda tidak pernah n tidak terpikir pon...

Kalo kat sekolah dulu pon sekali je pernah jadi Pengacara Minggu Sains Dan Matematik bersama Ipah.Motif Guru Biologi tersebut memilih kami?Dia cakap kitorang sessswaiii pasal kitorg sangat talkative in her class..hampeh..hahaha.ok sambung cerita tadi,

"i suke lah suara u, clear.n lantang..best tau, mane tahu boleh menang hadiah best-best.."

first i was like to Laugh, Gigantically(bak kata Jamie).

pastu tengOk muke Kak Maryam and Erin dah cover2 gelak..ahh..sudah lah..tak jadi nak gelak..coz gelak sorang2 memang tak rawk ok..

so my answer was:

"oh cannot lah..coz nanti i bukannye mengacara, tapi i gelak2 je atas stage tuu..hahaha "

eh super true ok..saya sangat suka ketawa.ade jugak yang ter-annoy-ya, (ini adalah annoying dalam bahase melayu) saya tahu itu, tapi memang when some FUNNY things happen, i tak boleh control lah weyh, saya akan memang akan terus gelak dan gelak sekuat hati..

tahukah anda?i've tried to control not to laugh, and you know what happened after that?

saya dizziness and rase mual2 seluruh badan..

Maka, kesimpulan yang dapat dibuat adalah, saya tak boleyh meng-control gelak.

So if you feels like ter-annoy-ya,

Staaaay Awaaaayy from me, i dont need you anyway..

k gotta pen-off..Harini unit saya ramai giler AL/MC/EL/BL..so kene buat kerja dengan bersungguh2 after this.tata!


1 comment:

aKMaL said...

xpe opy...aku sangat memahami situasi demikian :D bak kate opy, bila la aku nak gelak pn..ko sebuk nape...*bish* (orang depan die kene tendang)