Saturday, April 14, 2007

Ya Allah Ya Tuhanku~
seseungguhnya kini ku sedari dh 2 bulan 5 hari kot saya tak update blogku ini~
well, i kan career woman skang..
huahuahuaa..
just want to share with u guys that saya akan dapat keje management trainee kat jusco..start this 23rd..ada yg ckp keje tu quite hectic..but im just praying for the best to myself..i kene keje coz i nak sgt2 beli myvi SE!!walopon tak berape nk gheti drive kete..hikhik..:p
oh yup..im writing this blog actually to wish all my beloved friend wan nurul zhana n siti nur zafriza zin-dont u guys ever give up..coz korang akan sentiasa ada kawan bernama opy/sofia yang akan support korang..ehhe..zaffi,good luck eh pesona nona 2007!zhana,i miss u!contact la i..i rindu nak dengar u nyanyi lagu mariah carey kat sebelah i mase kite jadi deskmate dulu...tak kesah ape org lain ckp pasal u, u r one of my nicest friend!!
huhu~

No comments: