Friday, January 26, 2007


hey hey hey~

im back again..

on the previous entry actually i kinda blur ape yang nak di storykan..almaklumla jari i dah stop manaip for like almost one month...ahahaha..

so,di sini saya ingin me-ala-ala-review sebuah pilem iaitu Ghost Cinderella..hehehe..
the synopsis:
"GHOST CINDERELLA Though having never once in her life seen her father, Hyun-soo has never felt his absence, as there is a perfect mother for her. Her mother is also a renowned plastic surgeon, so she is never lonely, surrounded by girls who want beauty consultations from her mother. But her happiness comes to an end as her friends who have received facial surgery from her mother start to commit mysterious suicides by cutting out their faces. "

well,i actually watched the movie in CineLeisure last weekend..with hafeezku..heee..dah lama giler nak gi CineLeisure but tak gi-gi tak memandangkan kejauhan tempat itu dari umah saya and saya yang pokai ini..haha...

tiba-tiba je he ajak-ed me gi sane..heee..i tot that was sooooo sweeet..cm impian jadi kenyataan..agagagaa..

so dipendekkan cerita,sampai je actually we were like blurrrr k..coz most of the movies yang ditayangkan saya da tengok with my Ji-sun(my korean friend) and Dahlia..Night at the Museum..the Guardian(oh ashton kucher-ku!:p)..kalo ade yang lain pon dh petang sangat..nanti saya tak sempat plak nak buka pose..(sebab opy pose awal Muharram dat day..


so ape lagi..kami pon becadang memilih untuk menonton Cinderella Ghost..coz opy pon dah lama kan tak tengok cite hantu..so..masuk je hall 1 tu..ya Allah..hatiku dug dag dug dag..hahaha..chuak la plak..tatau nape..then start2 je dah serram seyh!giller ahh..

pastu as kami menonton2 dalam kechuakan..i nampak hafeez tutup2 mata!wahahaha...serram habes ar tu!and memang serram pon but opy tak jadi chuak coz nak gelakkan hafeez..ahahaha..sorry sayang i citer kat sini..:p but i think u cute sangat that time..hehehe..

so korang,ape lagi gi la tgk cite ni..rasenye still ade lg kat pawagam2 tanah air kot..hiks~..and waa,jom tengok ngan aku lagi nak?ley la kite pelok2 kechuakan cAM kite tgk cite apentah sewaktu menjadi roomate dahulu~ahahahahahaha...

k..itu saje nak cite..nak g Ampang Point pulak..nak itot anyone?daaaaaaaaaaaaaaaaa~~~

No comments: