Monday, February 27, 2006

Brisbane,Australia..

::Brisbane City,Australia::

yuuuhuuuuuuuuu~akhirnye,mood opy untuk kembali mem-blogkan diri muncul kembali..kah kah kah..sejek dua menjak ni..ala2 takde tyme la babe nak blog2 ni..nyeh nyeh nyeh..

so,sekembalinya opy di blog ini adalah untuk menceritakan bahawa my dad nanti nak keje kat Brisbane,Australia la pulak..huhu..sedih n happy at the same time..sedih sebab Abah asyik keje jejauh je..Singapore,Indonesia,Japan,PAkistan...n now= Brisbane la pulak?!!huhu...shiann mama keseorangan sekali lagi untuk setahun..huhu..TAPI,..................Opy Happy,,yeayyy~!!after menghabeskan degree ini,Abah said,kitorg sumer2(my family la) akan tinggal n jenjalan kat Brisbane selama 1 month..takpon,paling kurang 2 weeks~!!wowwieeee~!!excited seyh~~~Brisbane,wait for me~~lalalala:p and yeayy lagi sebab mane tahu kot2 boleh sambung masters tros kat Queensland ke kan?nyahahah..happy happy..tak sabar..tak sabar..hehe...


dude~!!aiyark..lupa nak citer~ingat tak cite pasal saya nak beli new phone?huhuhuhu...my dad marah seyh~!die tak bagi beli henpon memahal..die soh je pakai hp lama~!!chehh~!!perlukah?menci2 mencinye saye~~!!!tp my dad nak bagi rm500 la..boleh spent utk beli pape..tp helooooooo~!!mane cukup nak beli fon idaman i tuuu..aiyak~!!tensen2...
another thing is,haha..yuhuuuuuuu...dalam 2 minggu terdekat ni saya akan amik lesen kete~!!yeayy~!!hopefully as soon as i dapat the lesen,tros nak bawak kete ke ukm..lalalala..boleh ar gi carik air(carik air sebab kolej saya selalu takde air~!!!) naik kete..tak yah ar panjat2 KIY guna kaki..hakhak...pastu boleh ajak Aishah(rindu sama dia),n sesape jalan2..yeayeahhhhh....hakhak..pepe,saya doakan yang terbaik utntuk diri saya..semoga dapat menyiapkan final project dengan jayanya n etc..InsyaAllah..

2 comments:

Aishah said...

eh eh bestnye dapat gi sana. australia best..tapi kite tak ingat la brisbane macam mana sbb dulu dok kat canberra..tapi ade gak dok kat brisbane jap. enjoy la ye..im happy for you. nanti balik beli kan aishah chocolate ye :)

aishah pun rindu sama dia. lately busy la banyak gile assignment bagai nak mampus.

if im free..most likely after final exam..kite keluar sesama ye sayang~

sofia zarith said...

ok..if jd g,chocolate best2 i beli utk u..:p

ok sayang,marilah sama2 melepaskan rindu yg terbuku di dada..

nyahahaaaaa~~