Monday, January 16, 2006

__when he told me.....__

babe,i baru je balik dari rumah parents-mertua-next to-be..
haha..i knOw..i knOw..dorang memang suka opy..hehehe..

but tetiba,teringat kata2 Abah yang tak mungkin kite lupakan:

  • when i was in matrix..masa tu..nak dekat final exam..chuak giller sebab memang tak belajar ar kan masa second sem..so,memang chuak giller kalo fail!mampos tak dapat masuk uni..but my dad said.. "No matter what happens,you're still my daughter...."awwww~how sweeeet~!!hihi..time tu kan tros semangat seyh nak g exam walopon tak prepare pape..haha..
  • "abah minta maaf kalau selama ni abah wat salah kat kakpi"..ni..kite akan dengar setiap tahun..di pagi raya..arrgghhh~!!sayunya hatiku~!..

akan tetapi...pada semalam hari,my abah telah mengusha i dgn sangat tak poas hati seyh~!i punyalah chuak..tahu tak abah kite ckp ape?ni mmg confirm ar opy takkan lupa seumur hidop!!

"Kakpi,nanti abah bagi duit,g kuruskan badan~!!"

"Ni memang confirm tak ley kurus sendiri2 ni~!"

hahhhhhhhh~!!perghh giller~!!terlalu buruks sangatkah saya?adakah hina kalo sy seorang yg gemok?huhuuuuuuuuuuuuu...

gwe tension~!!tatau pe nak wat..hanya tunggu dan lihat..huuuuuuuuuuu......

*blog ini ditaip sewaktu opy takde mood nak type tapi nk jugak type..haha...*

3 comments:

Zafriza Zuhri said...

op,

ko tak geMOK rrrrr. ko mantap!!!
ha-ha. yoUR daddy sooo fUNNy, ahaKz!~

itu cuma xtream sarcastism seyyy ; b

take the money!!!! then treat sukur & zafriza!!!! yeay!!!! wrgh!~

if ko gi marrie france body i nak ikutttttttttttt....hik,,hikkk,,hik,,,

ur body... my body.... < lagu!!! nyanyi!!!~ >

sofia zarith said...

hahahaha...

i memang ak gi marie france body line pon..

haros n wajib ajak hafeez join sekali ni..kekeke

Aishah said...

wakakaka!!! Kalau la abahku kasi duit untuk ku kurus kan badan...wahwihwahwooh! Tok sah la opy..amik duit tu kite gi makan kat ikea..nanti kalau dah kurus kene jaga makan takleh nak makan tau...starving marving. Aishah tanak dia mati...so jom makan. LOL!!