Thursday, January 05, 2006

Proposal..Raya Haji..Proposal..??!!

huhh~!!menci benci menci benci genciiiiii~!!
huarghhhh~!
gerram bangat nih~kapla kite konpius2 sebab tak sure+tak tahu samada nak balik Jb this coming raya haji or not..

sebabkan, baru tahu proposal kena hantar by the tak sampai end of next week..sebab td baru ada taklimat projek final year..so,tak boleh ar nak balik Jb sebab sure tak sempat nak siapkan kalo nak lepak JB dr hari jumaat sampe selasa malam kan?betol taks?

Tapi,,at the same time,kite nak sangat balik JB~!n pegi singapore sebab kak Adek(my dua pupu) kahwenn~!!nak sangat9 gi weyh~!!takmo ar raya haji kat bilik doh doh je kan?ahhh..taknak peristiwa beraya haji di matriks pada tahun 2002 atau 2003 berulang kembali~!!!huhuuuuuuuuu~

alaaaaaaaaaaa..sedihnyeee...my family sumer together2 tau..kite je kat sini..ni yg tetiba meleleh2 air mata nih!arrhh!tensen2!

lagi satu kan korang..opy tengah konpius giller ni beb!kite takde tajuk proposal lagi!nak hantar proposal ke hape bendenye if tajuk pom takde..huhu..opy sedih!opy kechiwa!!

and............

i really really really MISS my Hafeez..(wondering what's he doing rite now....)

dushhh!!dushhhh!!*kasi ketok kapla sendiri*

No comments: