Wednesday, January 04, 2006

New year..New room..

yeeeehaaa..dabedabedooooo..besh besh..i got new room!n old roomate(wawa)!yeayy~and jangan jealous sumer,i am now on my bed..in my own room..tengah dok baring2 sambil menaip ni..sebab i takde kelas pepagi ni..kol 2pm nanti baru ada kelas..see,i told ya..alangkah bahagianya hidopku ini..:p

ceritanya begini..ingat tak opy cite yg opy dapat umah kelamin?walaupon dok umah kelamin kan,setiap ari opy sanggup tau naik ke tingkat 4 di blok asrama sebab nak jumpa wawa n juga berinternet..masa tu,wawa takde roomate lagi..so,i menggunakan section roomate wawa sesuka hati sambil kitorang dok tertanya2 siapalah rumet wawa ini..huhhu..dipendekkan cerita kan..malam 2 hari lepas,time kite tengah dok ber-Ym,si Milah kawan si Fila datang!Fila n Milah is our faculty-mate..cheh..pe lagi,opy pon dengan sesuka hati mintak tukar bilik..n Mila amatlah bersetuju..sebab kalo die dok umah kelamin opy nanti..dekat dengan Fila...ahahaha..kira kitor tukar memang suka sama suka ar beb~hakhak..

pastu kan..leh kerana saya tetiba cam agak skema ar gak,kite ajak la si Milah tu g pejabat kolej ungku omar sebab konon2 nak tukar bilik dgn permission ar kan..sekali kena bayar rm25?? seyh!arhhh~!tak kuasa seyh membazir doit ku begitu saja..ahahah..maka,kitorg tukar jela bilik sesuka hati..n semalam petang gak,lepas habes kelas,kite angkat barang bawak naik g blok asrama kat tingkat 4~!jauh wooo!mantap giler opy nanti!huhu..hehhee...tp kan,wawa,Jah(mu house-kelamin-mate) n Linda sotong turut menolong..thanks ek korang..thanks sebab turut bersama2 mengangkat barang serta sakit pinggang bersama2 daku..ekekeke..kalo korang free,jempot ar datang bilik.nanti opy wat kan Teh O panazzzzzzz~:p

aiyark..oleh kerana opy cam actuallynye sayang gak tau bilik i kat house kelamin tu..maka,opy nak post la gambo yg sempat kite amik gak umah lama tu..kini semuanya tinggal kenangan..ehehe..


ini adalah katil saya~huhu~

ini cermin dan tangan saya~

ini meja study saya namun saya tak sempat study lagi di meja itu..nyahaha..

hakhak..ok ok..yg dah pergi,biarlah ia pergi..hikhik..sekarang,saya berbahagia di bilik baru saya..bersama wawa sebagai roomate kuh~woo!heaven giler babe!hihihi..ok ok..dah nak kol bape dah ni..opy nak g mandi...ciao!

6 comments:

Zafriza Zuhri said...

pandAi op kemAS bilik.. huhu.
op, igt 'ALL ABOUT US'!ha-ha.geli-geli.potex-potex.ek eh ek eh!

sofia zarith said...

well~i kan bakal Isteri Mitahli n solehah~ahahahaa
:P

Syaz said...

Aik, kata rumet si jaa nye. Camner si wawa leh jd rumet ko blk neh? Ish, musykil...

sofia zarith said...

muahahahhaa~

aku tukar bilik laaa~anda tidak baca dengan betul ya?

atau sindrom rabuns kini kembali?

hakhak..

:p

tEep said...

weyh..aku nmpk 'orang' kaler oren tuyh..haha.. ;)

sofia zarith said...

haha~

yeke?

sure or not?kakakakkaa :p

thanks eyh..aku sayang mende tuh!