Tuesday, January 03, 2006

Happy New Year bebehh..


halooooooooo~hukhuk..

Happy New Year sumer!!yeayy~opy happy dah masok 2006 kerana opy percaya..bende2 bagos kan berlaku dalam hidopku..muahahhaa..

ok ok..first of all..sorry coz ala2 dah lama n malas2 je nak update blog ni..walopon my blog ni tak ramai peminat..huhu..opy still rasa bersalah sebenarnye..tapi opy bukan selamba2 sengaja maa..kite tak update blog sebab selalunya saya online di bilik wawa..tp sekalang ini..asyik2 server down jer..cam do'oh seyh~penat je i climb tingkat 4 blok wawa tu..buat penat lemak ku dioksidakan je..muahahhaa..wakkakaka..

ehem2..sebenarnye....pada 31 dec 2005 serta masa 1st day of new year.kawan opy bernama Yaya kahwin!n nikah!huhu~so,opy alkesahnya telah ke JB bg menolong sedikit mikit la pepe yg patot utk majlis tu..well,i kan rajenss~huhuhu..

Yaya telah berkahwen dengan Zafuan a.ka Ali~hikhik~same age..same cute~ahaha..opy amatlah merestui pernikahan dorang sebabnye..opy pons nanti nak kahwin ngn hafeez..lalalala..lg 4ahun tau..huhu..pastu yaya n zafuan cute macam opy n hafeez cute~hiks!jangan jelos sumer..huhuhu..ni gambo semasa yaya kahwin..huhu..


korang~raya haji next week kan kan?mama kite tak bagi balik Jb ar~so tatau nak raya kat mane...huhu..korang takmo ajak opy raya sama ke weyh..ajak ar~ajak ar~ehehhe..

No comments: