Wednesday, December 28, 2005

Takkan Melupakanmu~

muahahahahha...*ya ya... mendahulukan sesuatu dengan gelak-adalah amalan mulia..hihi*
haiyooo..hello..alohaaaaaaaaaa..yeayy..finally..setelah berbulan2 lamanya saya mencutikan diri dari memblog-kan diri..akhirnyaa..saya mempunyai idea yg bernas laghie waras untuk berkongsi ngn anda sumer..huhuuhu...
untuk pengetahuan anda sumer,opy skang kat UkM..hikhik..bermula lah opy kembali terdera dan mulalah saya akan ke mana2 di siang hari keseorangan...berjalan2 bersendirian..sobsobs..ini kerana..saya tidaklah mempunyai coursemate yang begitu rapat sekali...nanges sekejap..
ok ok..saya sebenarnya agak sedih la gak..kerana bila semester bermula kan kan..mesti akan ada kesedihan..because my Hafeez will be far far far away from me...huhuhu..tp best n happy gilak sebab UUm telah menangguhkan cuti mereka..huiyooo..extra one week cuti!so,kitorang telahpon menggunakan masa cuti hafeez dengan se-bestnya..hikhik..korang paham ke opy type hape ni weyh?pasal opy pom tak paham sangat seyh..ke-kreativitian kini tidak terserlah seyh..huhuhuhuh..
ok ok laghie..kat ukm...saya tinggal n telah dapat tinggal di kolej ungku omar!yeayy..terserlah weyh OU sayangg opy..walopon opy selalu tak bayar doit denda..namun..uo membiarkan sahaja..wakakakka~ehehe..namun..agak menyedihkan coz saya tinggal di RUMAH KELAMIN..wakakaka..nama cambest..agak serram2 sejok sket..muahahaha..tp kan..tak bape best..dahle kite mohon nak dok asrama sebab ade internet..tp tup2 dapat rumah kelamin lak...suka2 ati jek!tak suka2...*opy menjerit2..;p*
korang..opy ade manyak sanagt mende nak citer..but si keff ni dah dok ajak berborak..unfair lak kan kalo die cakap sengsorang sambil opy manaip?ekekekke..pepe..nanti opy type lghie eyh...hikhik..cayaaaaaaaaaaang my blog!muaks!hihihihi..

4 comments:

ira said...

Wey... suka kan dak ni.
Erm.. Boleh bayang cemana Opy gelak2 tuh.. x hengat!!!

Opy.. all the best ek. Perabih kan study tu cecepat. Nnt leh keje.. Banjer kak Ira..
muehehehheh...

Aishah said...

jangan dapat penyakit kelamin sudah laaa...

HAHAHA

sofia zarith said...

penyakit kelamin?aiyark!

baru hengat!kite masOk/dapat rumah kelamin tuh sebab kite gantikan sOmeone yang ade mental illness maaaaaaaaaa~

:(

huehuehue..kehkehkeh ;p

Aishah said...

Muahahahaha tak lama lagi dia la tu yang sewel. Kan sekarang ade senget sikit kan. eh sofia meh dtg umah for the weekend sambut ny same..kalau awak tak balik rumah la.