Monday, November 21, 2005

It's been a while...kan?

halo aloha~assalamualaikum sumer~
wheww~pergghh~lamanya tak menaip..lama giller woh opy tak online~
hakhak~sebab musabab:
  1. raya bagai nak rak~nak koTip duit gHaye ma..hueheuhue..
  2. kite dah habess practical sumerr~yeayy~akhirnyee dapat dok lepak kat umah n tgk telenovela~best yg amat..
  3. malas nak topup tmnet prepaid
  4. malas nak g cc kat blakang umah..jauh weyh~perot i dh membesar(dgn lemaxxx..yeahh..lemaxx rules!hahaha)
  5. sekian time kaseh..

well,,ntah la..sebab dah lama kan tak conteng2..so opy cam blur2 jap..tp nak gtahu~semlam opy buat ala- ala open house for my beloved friends..best2..my mommy masak the bestest laksa johor in the world(ni sumer org cakap maa..huhu),roti jala,ayam goreng i guess,20 jenis kuih muih,ada small cupcakes yg best,ada jelly jepun yg tak jadi sebab malaysia punya konnyaku jelly tak bagos-kene beli singapore punya..hakhak..and macam2 la gak yg tak dapat saya senaraikan di sini..huehuehue..

tetamu yang datang adalah..

  1. zaff and e.t!-perghhh..dtg kol 10 pagi~i pon tak mandi laghie..huhuhuhu...kne paksa plak pakai baju kurung sebab?nak amik gambar..huhu
  2. jamie,keff,yatt and teep-thanks for coming you guys..cayang korg sangat2!to keff..thanks sebab tolong belikan ice kat 7 eleven!muahahahha..
  3. naimah,her baby and her husband~hakhak..kawan sy sewaktu pergi ke sekolah ini sudahpon berkahwen n ade sorg anak..opy laghie 5 tahun..heheheeh ;p
  4. my hafeez and his friends...mmmuuahh to my hafeez..eheheh
  5. last but not least..my aishah and her cute adam..aishah, tenkiu sgt2!

ahahaha..itu jela yg sudi n boleh datang pada semalam hari..sedih ar gak..kak ira,along tak dtg..my ex-officemates pom tak dtg..hanya teep pengganti diri..sobsobs..while my other friends sumer tak boleh dtg sebab tgh exam maaa..kalo tak,mahu runtuh umah saye..ehehehhee...

eiiiii..seriously la..bestnyeee jumpa tenet..rasa cam nak lompat2 je weyh kat cc nih..muahahahaha~

ok laaa..i think its time for me to type off..sebab opy nak check my 100 mail box tu..huhuhu..semoga ketemu laghie ya pak pak dan ibuk2 sekalian..muaks!

2 comments:

Wirawan Terulung said...

haaaa...muncul pun gf si hafeez ni. Ni sume musti gara2 oberdos makan kueh raye kan...pasla tu tak apdet.

huh??!! still kolek dOet raye lagik??? besttnya...bleh lar banjer Wirawan makan...muahahahha!!!!

Aishah said...

hehe..no..thank YOU! sbb u la me dapat keluar ngan my adam.. :p
bila pulak dia nak datang umah kite ni?