Thursday, October 27, 2005

.:: Salam AidilfitrI ::.




wohohoho~yeeehaa..dabedabedoooooooo~raya nak dekat~celamat..hari raya~kepada saudara serta saudari~setahun~hanya sekali~merayakan hari yang mulia ini~yeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
okeh okeh..opytau~sore opy best~ekekeke..ok ok..rasenye dh tak sempat n maybe i haf no tYme dah nak update blog~since sumer orang pon dah start memberi kad raya,menghantor email raya and so on..opy pon nak wish selamat raya~!and Maaf zahir Batin eyh~and pleaseee~jangan ar main mercun sampai kodong tangan..ekekeke..
.
di sini~saya juga ada beberapa rangkap pantun raya~khas utk u all..ekeke..semOga bergumbira di hari raya~have a blesed Aidilfitri okeh?chowww~!blog ini akan disambung selepas 1st week of Syawal~almaklomlaa~saya kan beraya di banyak2 tempat~org famous la katekan..kuikuikui..;p
mata kadang salah melihat,
mulut kadang salah bercakap,
hati kadang salah menduga,
kadang layanan tidak mesra,
mohon maafkan segala khilaf yang pasti ada....
~selamat hari raya~
Wa cakap lu wa tak tau
Tapi wa tipu sama lu
Raya jangan buat tak tau
Angpau ada bagi gua dulu
Gulei tempoyak ikan mayong
Deroyan busok tebok tupei
Pandu hemat ingat kampong
Ase(Asal) teman selamat sampei
Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicah cuke
Bulang pose mung bengong
Bulang raye mung gile
muakakakakakakakkaa....huhuhuhuhuhu~okeh..sekian,terimalah duit raya baik punye dr opy best~amik2 jgn tak hambik~!ekekeke..

3 comments:

Anonymous said...

Good job on this site, I love it. Check out mine Free Dish Network Receivers.

Wirawan Terulung said...

Wirawan x main MERCUN, Wirawan main BAZOOKa jer...Amcam?? ada berani nak lawan?? :p

RM 1000 jer?? mane cukup...sekrang ni kalo nak kawen pun kat 15 hebu. Kalo ye pun bagi lar 15 keping. Baru bleh buat hantaran utk kawen ngan opY...eh, silap. Kawen ngan Lana Lang....muahahah!!!!

sofia zarith said...

wIra oh wira~syuka2 ati je nak kahwin ngn opy~seyes hafeez blasah kang baru tau.wira masuk ward=tak raya kang weyh~!mula la nangis2 n tergolek2 kat lantai..aakakakaka~

ah~kire ok ar tuh seribu hinggit weyh~kat planet zargus tu kira 1 juta,kan kan?muahaha