Tuesday, October 04, 2005

When Puasa starts Tomorrow..


hola...hukhuk..opy datang keje lambat sekali lagi~walaupon takde la lambat sangat..but actually,kite tak suka if orang lain tunggu kite~rasa bersalah maaa..that's why opy sanggup menunggu orang,daripada orang menunggu opy..walaupun penantian itu suatu penyiksaan..hihihih...tunjuk gigi sikit~ :D

hmm,first of all,before i start pot pet pot pet..i wish-my entry this time tidak akan mengalami kesalahan tatabahasa ataupun ejaan..ini kerana,seorang yang bernama
Spiral telahpun menegur kesilapan saya ini~yela2..kite type la bebetul kali ni~aiyark~leceylaa~opy kan pemalas~nak kena type bebetol eyh?muahahaha...

huhu..Ramadhan bakal menjelma...yeay~it's tomoRrow~and tomorrow is someone's birthday..hihkhik..tetiba kembang hidung..and tetiba rasa diriku tua..namun rasa diri ini amat diberkati..aaahahahaha...so,to everyone yang meng-step-in-kan dirinya ke my blog~welcome/welcome again..serta SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA~takmo puasa yang yok~pagi2 bukak periok tau tau..siapa puasa cukup~nanti kita bagi duit raya eyh~ 1 sen,cukup kan?nyahahaha...

hurmm,hari ini,seperti hari-hari dan 2 minggu yang lalu..macam biasa..there is nothing to do..all i know is chatting and memikirkan bila Lecturer UKM selaku penyelia praktikal OPy and Teep nak datang..serious..dah berjuta juta kali we tried to contact him..but he buat bodoh..confuse weyh~adakah dia menyimpan perasaan dendan terhadap saya kerana saya pernah memberinya email dan tersalah menaip namanya?huhuhu..actually,nama lecturer tuh,,En Zamri bin MUrah tau~but ntah cemane~opy terrrrrrrrrrtaip En Zamri bin Miskin..hikhik..banyak beza eyh?alaaaa...sorry maa...that time saya manyak benda kene settle-kan..sampai nama Encik pon saya terlupa..takkan marah kat saya sampai tak nak datang jenguk saya menjalani praktikal kot?ahahahahahaaa..opy sangat marah kepada lecturer tersebut..serious seyh~

and,for your information,i tengah dok download lagu Generasiku by OAG~bf kite suruh tolong downloadkan..pasal kat UUM senget tu..mane ley download2 maa..aahahahhaa...lagu tu best seyh~and se-best cerita Gol dan Gincu~huhuhuhu...best bangat~

oh yup~last night merupakan malam yang agak best untuk opy se-family~my dad masakkan kitorang beef steak and ketam-black-pepper~ bersama mushroom sOup~best~sedap giller~kira my Abah and my Mama memang sangat berbakat dalam bidang masakan while their daughters and son hanya tahu makan,makan and makan..Pengumuman:Opy tak tahu masak maaa~isk isk isk..sob sob sob..bila opy akan terror masak memasak eyh?Jawapannya:Mestila lepas kahwin nanti~boleh la OPy masak untuk Hafeez ku yang dobOb..ahahahaha..:p

aiyyOO..macam banyak je kite pot pet pot pet..ape kate opy stop di sini sahaja?coz jari jemari opy dah mula mengalami sindrom lenguh..hahahaha..k la babe,til opy nak berangan mende lain plak ni..tatatatata...titititititi...tutututututu...bubbye... ;)



4 comments:

Zafriza Zuhri said...

opy,

murah & miskin mmg la sgt BERBEDA!!!!! giler siot!!!! seyesla dia bukan sajer marah tp misti mcm rasa nk membunuh jer.. hahaha. ko EJEK dia r.. terasa la dia.. haha.

ala, lecturer soh tukar lab plak.
ngada r..

xabes lg..nnt continue.

sofia zarith said...

ahahahaha~tp kite dah mintak mahap?itu adalah hanya kesilapan teknikal?menyampah la kalo ide ngengade~buwekk~!

Sukur Ibrahim said...

opy...samala lecturer aku pun xdtg tgk2 kan aku kt sini..

ura2 nak dtg pun xde masalahnya..

setahu aku aku xde buat slh apa2 dgn dia..apatah lagi slh eja nama ayah dia..kekekeke..

wakakakak..tu satu kesalahan besar opy oii!!!

tEep said...

entah biler ar die nk dtg kan..smpi skrg xde dgr kabar pe2..tp seyes, time dulu tu mmg xhengat langsung nama die + agak bz jgak..huhu..tp mslhnye, dh nk call henset pun xlehhh..cmne tuhh...