Wednesday, October 05, 2005

My 21st BirthDay..hiphip hoorayy~



happy birthday to me...
happy birthday to me..
happy birthday to me myself and i~
happy birthday to opy~


hikhik~yeay~i'm 21 years old now~genap kol 800 pagi tadi~huh~begitu cepat seyh masa berlalu..rasa cam baru je belajar nak merangkak semalam..hikhik..wakakaka..tengok2,dah besar gajah rupanya...hihihi..and perangai stil cam budak2 tak cukup umur..and still tak boleh nak buat sesuatu seriously..why oh why?huhuhuhuhu..
well,i guess,this year punya birthday sangat tak best~without hafeez by my side~without Jamie,Waa and Keff..without Zaff jugak~without all my closest friends~sedih weyh~selalu..bila tibanya Oct 5th 00:01am,mesti bilik opY huru hara dengar suara2 her friends melawat bilik,with a birthday cake~and gelak ketawa kengkawan yang bagai nak gila..oh~how much i miss my 20th birthday~huhu...
Last night~as usual..hafeez la orang yang pertama wish kat kite~walaupon before dat my roomate in matrix called..n siap suruh member2 dia yg tak kenal kita nyanyi2 birthday song..(senget ar ko SkemaDiana...;p), and keff yang dah hantar lagu birthday kat kite...and beberapa orang yang dah bagi testimonial kat friendster..but Hafeez setiap tahun berjaya menjadi org yg pertama wish kat kita time birthday kita~sonotnyeee~cause,pepe kan,there's always a chemistry between us..and i thank Allah for that~hikhik..
oh yup~mesti korang sumer ni kepoh2 nak tahu apa hafeez bagi kat kite,kan kan?hikhik~Hafeez bagi kite kasih sayang dia laaa~huhu...i think that is more than enuff~=))
and Last night,-again..opy terrrrrmengalirkan air mata~sebab sy terharu sangat2..hafeez telah memutarkan lagu Ruth Sahanaya-Kaulah Segalanya..he said "Sayang,this song is especially for u tau~and i really mean it" perghhhhhh..kite ni dah la cepat terharu..makin amat2 terharu bila hafeez wat sumer2 tuu...pastu after dat song..lagu VE la pulak..babY/babe..best2..makin la mencurah2 air mata ku..huhuhu..really...hafeezku,u dont have to do that..because u tak buat macam tu pon i dah tahu how much u love me...;)
and korang,today,opy tak boleh la nak type mende banyak2..walaupon i have soooO many things to share with u guys..opY ada kerja baru..kena wat sistem guna .NET..wish me luck k?
kepada semua yg ingat kat opy dengan mengucapkan 'happy birthday'..thank u so much~terharu sangat sangat...ingat gak korang kat opy ek?hihihi..i love u guys~so,sebab kita semua makin bertambah usia..hopefully,makin bertambah la pahala hendaknya esp. di Bulan Ramadhan yang mulia ini.......... ;)

3 comments:

Anonymous said...

Sony's Stringer Banks On Cell, Content For Growth
Sony's Stringer Banks On Cell, Content For Growth : Yeah, yeah...Sony CEO Howard Stringer said on Tuesday he was pushing forward with a growth strategy that revolves around its powerful "cell" chip, and ...
Find out how you can buy & sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

Sukur Ibrahim said...

hepi besday opy kuuu..

spiral said...

Hepy Besday Opy!! Aiseyh apsal tak kabo besday dia nih.. belh baling telor busyuk kat dia.. ekekke