Monday, October 03, 2005

i dont wanna be anythinG

alohaaaa everybody~actually,i dont feel ike blogging~ade beberapa yang merunsingkan hati gue:

  • My Practical Log Book belum habis berisi
  • Practical Report-takut tak sempat siap because i have to balik JB on the 30th of October 2005 while report pulak kene hantar before November 5th..raya tuu...tatau2..everything's so blurry right now
  • Next Sem-means the 2nd semester of my 3rd year=kene wat projek,opy haf ti amik Java Programming yg super-susah(please laa..otakku memang tak dpt terima subjek2 programming nih..adus..tambah projek lg)..
  • Next sem-dok kolej or..duduk luar?argggggggghhhhhhhhhhh...
  • Opy haf to extend 1 sem..sebab tak cukup 1/2 subjek pasal dolu suka2 hati drop Java-tak pikir pasal grad pons..
  • And,opy nak grad dgn pointer bape??bih tu..nak keje ape?kite tamau keje IT2 nih~i have 3 choices now=wat master,keje IT,jadik polis?alamak..sesuai ke?aiyoooo..konpius nih..
  • Entah..banyak sgt bende kene pikir~senang2,aku ajak hafeez kawin...tu la pilihan terbaik yang kite ade wat masa skarang..nghahaahaha...tensen2..

well,anway..opy baru je balik from JB..jumpa my nenek kesayangan..kira jumpa org tua2 before berpuasa...pastu..kira from Jb nak blk KL balik..abah kite lalau jln kampung..tak lalu highway..because my mom nak singgah beli benda2 kamung..hihihi..sonot laa gak..jalan..makan goreng pisang..jalan2 lagik..minum air kelapa..makan pau..minum chendol..pastu yg sonotnyee..sebab actually nak singgah Melaka..nak g tengok my other nenek..so lalu laa kampung abah hafeezku..kat merlimau..hikhik..punyala excited seyh~sebab i dont wanna miss anything about him..hikhik..then kat Merlimau tu,kitorg singgah makan ikan bakar n ketam-ketaman..amatlah best~n perut saya pon rasa nak meletop....takpe2..nanti poser,kite tak makan eyh..hahahaha...

Entah apa yg opy merepek hari ni..entah ape yg kite cerita ek~mesti korg tak paham kan?huhuhu..kite memang takde mood ni..mengenangkan beberapa masalah seperti yg telah disenaraikan seperti di atas..isk isk..sob sobs..pepe,chow dulu la yer~tatatatata~

3 comments:

spiral said...

Sungguh banyak kesalahan tatabahasa dalam posting ini.. Sila perbaiki lagi!! hahahha

Zafriza Zuhri said...

opy,

seyes ker kena XTEND sem? walawey!!! cemana nk wat MASTERS sama??? fikirkan?? xboley ker ambil sem depan? boleykan ajer lar...

chup, if ko kawin dulu.. TENTUnya zafriza akan jealous.. haha.. tp, kt boley dpt anak buah wohh!!!!

syok & best nya dpt jmpa nenek.. kt tak bekesempatan pon. td br jer call nenek. Cian nenek kt xdpt temankan RAMADHAN nie.. :'(( sob..sob..

p/s : how bout PURSE?? hahaha ; b

sofia zarith said...

wahai sayang ku zaff,ye saya memang kene extend sem~but i'll be graduating/konvo-ing the same year~kite extend short sem maaa..huhuhuhu..

boleh..mestila boleh buat masters sesama~insyaAllah... ;)

alalaa..pasal ur nenek tu..nanti raya jumpa kan?thnk about ur final~hikhik..

purse?tamau laaa...old fashion siot~ahahaha ;p