Monday, October 24, 2005

Time is running Out~

hallllooooooo..aloha everybody~uhuk2..sorryyy everyOne~dah lama giler dakuh tidak meng-update blog~seyes..opy kesuntukan masa~banyak bende nak citer but..memang tak boleh langsung nak update blog atas sebab2 berikut:

  1. laghie 5 ari nak habes praktikal~but me n teep kene siapkan benchmark utk Jabatan Pendidikan Swasta~!hoh!
  2. Report LI nih tak siap g weyh~ntah sempat ntah tak nak siapkan...sobsobs..uwaa....opy memang nak nangis
  3. opy tak beli laghie kasut raya
  4. opy tak beli lg 2 tudung raya..biru n kuning...:(
  5. Kad raya ade 15 keping laghhie tak bertulis pepe..dahla pejabat pos akan menerima segala macam kad raya hanya sebelum 26 oktober~!!giller weyh~!
  6. tiap2 malam kene tolong mama wat kueh raya..almond london...kuih tart,sugee,peanut butter,chocolate chips,makmur,shortbread chocolate,hazelnut chocolate,sarang semut,cornflakes(choc and honey)..giller weyh~sumer ni sebab nak bagi kat sedara mara~
  7. pastu jadik orang gilak japs pasal report LI kene hantar Nov 9..blk Jb plak 1nov..mane sempat weyhh~!!:((..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  8. Tak sabar menunggu ketibaan Hafeezku di KL inih..ihihihihihi..

hakhak~namun begitu~gwe udah tidak sabar kok mahu pulang beraya di JB,Singapore and Malacca tooo~yippeee~!!boleh collect duit raya bebanyak..ni thn last seyh..ekekeke...and gwe udah nggak sabar mahu jumpa bebudak(anak pakcikku) yg comey but super nakal..eheheh

cute taks?cute taks?ehehe..well...tgk ar kakak sedara dorg babe~ekekeke :P

k..haf to ciao la dude~so,hope korang stay happy..jgn tension2 like me,wokeh?muaks~!!kita jumpa laghie..daaaa~~

5 comments:

Anonymous said...

Take Notes
by: make money with adsense

How many times have you had an idea either through
a dream, while doing the dishes, or sitting at your
desk, and have thought that as soon as you have time, you will make a note of it. When that free time rolls around, you have forgotten some or all of that great idea. Keep a journal or notepad handy at all times. When you have an idea, write it down immediately.

make money with adsense

Sukur Ibrahim said...

hi opyy.....aku esok last day kt sini..huhuhuh..

pezal ensem said...

tu sumer kuih yg mak ko buat? mane satu tak kuih yg nko boat muahahaha...
kang nanti bopren datang umah, sumer kuih yg mak nko buat sumer nko ngaku nko yg buat muahhahahaha...
pandainyerrr....

Aishah said...

Aishah nak kuih raya gak!!!!!!! Simpan untuk aishah. I will try sedaya upaya nak dtg umah awak tau. awak kene dtg umah kite gak

sofia zarith said...

pintu rUmah kite memang sentiasa terbuka untukmu wahai aiShah..eheheh.. ;)